MHP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Politika

MHP Adaylarını Tanıttı

MHP Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul'da düzenlediği 3.ve son etap aday tanıtımı toplantısında Samsun'da...

09.12.2013 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul'da düzenlediği 3. ve son etap aday tanıtımı toplantısında Samsun'da yerel seçimlerde yarışacak adaylarını açıkladı. İstanbul'da adayların tanıtımının ardından Samsun'a gelen büyükşehir ve 11 ilçe belediye başkan adayları şehrin girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandıktan sonra Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen 'Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldılar. Toplantı, Samsun Yıldırım Mehter Takımı gösterisi ile başladı. Ardından büyükşehir ve 11 ilçesinin adaylarının özgeçmişleri okunarak basına ve partililere tanıtıldı.

"BAŞARMAK İÇİN İNANMAK LAZIM"

Daha sonra kürsüye çıkan İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "Seçim startına girdiğimizde herkes dudak büküyordu. Eğer 'biz derdimizi halkımıza anlatırsak, her noktaya gidersek o da dalga dalga yayılır, biz bu seçimi alırız' demiştim. Başarmak için inanmak lazım ve bir o kadar da çalışmak lazım. Biz şimdi bir anlamda iktidardayız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olacak. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız" dedi.

"SAMSUN'UN DIŞ TİCARET AÇIĞININ 150 MİLYON"

Samsun'un dış ticaret açığının 150 milyon olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Ferhat Günaydın, "Samsun'un eğitim, sanat, kültür, teknoloji ve ticaret şehri olmasına rağmen 1 yılda ürettiği değer 450 milyondur. Aynı Samsun'un 1 yılda ihraç ettiği ürünlerin ithalatı toplamı 600 milyondur. Yani dış ticaret açığı Samsun için 150 milyon liradır. Hal böyle olunca çocuklarımız işsiz. Dış ticaret açığının olması Samsun'un kaderi değil. Sizin değerlerini taşıyan bu ekiple bunu tersine çevirecek güce sahibiz" diye konuştu.

"SEÇİMLERDE MHP BAŞARILI OLACAK"

MHP'nin Samsun'da başarılı olacağını ifade eden MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, "Yurdumuzun her tarafından MHP'ye teveccüh arttı. Bugün MHP Türkiye'de Türk milletinin birliği ve bekası, onun sonsuza denk yaşatılması noktasında tek bir direk olarak başta parlamentoda olmak üzere diğer her yerde ayaktadır ve bunun mücadelesini vermektedir. MHP Türkiye'de ayaktadır. 9 ilde büyük mitingler yaptık. Hepsi de inanılmaz derece kalabalıktı. Bu seçimlerde MHP başarılı olacak, MHP temsilcileri yerel yönetimlerde idareye gelecekler. Buna mecburuz" şeklinde konuştu.

"BAŞARACAĞIZ VE ONUN 2 MİSLİ ÇALIŞACAĞIZ"

Geri kalan 6 ilçe adaylarını da en kısa süre içersinden açıklayacaklarını belirten MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, "Biz 17+1 derken istisnaların olduğunu biliyorum. Başaracağız, başaracağız ve onun 2 misli kadar da çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından Büyükşehir Belediye ve 11 ilçe belediye başkan adayları hep birlikte ellerini kaldırarak partilileri selamladılar.

Buna göre, MHP'nin Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Opr. Dr. Ferhat Günaydın, Salıpazarı adayı Refaettin Karaca, Ladik adayı Mehmet Karahan, Kavak adayı Şerif Ün, Alaçam adayı İlyas Acar, Terme adayı Adem Güngör, Canik adayı Atıf Yiğit, Çarşamba adayı İlyas Aydın, Atakum adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, Bafra i adayı Özgür Topkaya, Vezirköprü adayı Hasan Doğru ve İlkadım adayı Necaattin Demirtaş oldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement