MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Karagöz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Karagöz Güven Tazeledi

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Karagöz Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığının bugün yapılan genel kurulu sonrası mevcut Başkan Mehmet Karagöz güven tazeledi.

21.05.2017 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığının bugün yapılan genel kurulu sonrası mevcut Başkan Mehmet Karagöz güven tazeledi.

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ile partililer katıldı. Gerçekleştirilen genel kurulda oylama öncesi konuşan Başkan Karagöz, kentte 18 ilçe olarak hep birlikte tek yumruk olduklarını ifade etti. Başkan Karagöz, "İster delege olsun ister delege olmasın. Ülkücü adam burada olur. Çünkü delegelik bir yarıştır. Bizler hepimiz asıl Türkeşiz. Çünkü evlatları bile bu partiden ayrıldı. Türk milletinin geleceği olan gençler teşkilatlara sahip çıkacaklar. Teşkilatın her zaman emrindeyim. Bizler 18 ilçe olarak tek yumruk hep birlikteyiz. İnşallah bu kutlu dava başarılı olacak" dedi.

Karagözün ardından söz alan Parsak'da birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHP'nin yarım asrı geride bırakan bir çınar olduğunu kaydeden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, "MHP'nin hukuki anlamda 1969 yılında kuruldu. Partimizin o zamanki ismi Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi idi. Davamız başından beri hep kutlu bir mücadele ve gayret üzerinde süre gelmiştir. Başından beri hep emek, çile ve çaba vardır. Bu dava Allah'ın davasıdır. Yarım asırdır süre gelen bu kutlu mücadele sürdürülecektir. Bizim içimizde ki benlerin kıymet sınırı yoktur. Ama bizim içimizde ki benler. Önemli olan biziz. Bizim dışımızda bir ben yok. Biz bizim içimizde ki benle büyüğüz" diye konuştu.

Tek listenin olduğu genel kurulda yaklaşık 3 ay önce atanan Karagöz yapılan oylama sonrasında güven tazeledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Karagöz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement