MHP'li Mehmet Sarı FETÖ'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika'nın Tezgahına Gelmeyin - Son Dakika
Güncel

MHP'li Mehmet Sarı FETÖ'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika'nın Tezgahına Gelmeyin

MHP\'li Mehmet Sarı FETÖ\'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika\'nın Tezgahına Gelmeyin

MHP Amasya Milletvekili aday adayı Mehmet Sarı, Türkiye'nin FETÖ belasından kurtulması için "Herkes birbirini iyi tanımalı, çoluğuna çocuğuna iyi sahip çıkmalı, küresel güçleri iyi tanımalı, Amerika'nın tezgahına gelmemeli." dedi.

13.05.2018 19:45  Güncelleme: 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Amasya Milletvekili aday adayı Mehmet Sarı, Türkiye'nin FETÖ belasından kurtulması gerektiğini belirterek "Bunun yolu da herkes birbirini iyi tanımalı, çoluğuna çocuğuna iyi sahip çıkmalı, şer güçlere fırsat vermemeli, küresel güçleri iyi tanımalı, Amerika'nın tezgahına gelmemeli" dedi.

AMASYA'DA YAĞMUR DUASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (MYK) ve Amasya Milletvekili aday adayı Mehmet Sarı, MHP Amasya İl Genel Meclis Üyesi Mesut Ünal, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Şuayip Ak, Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Altuğ Sivaslıgil ve beraberindekiler Merkeze bağlı Ezinepazar Köyünde düzenlenen yağmur duası etkinliğine katıldı.

MHP'li Mehmet Sarı FETÖ'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika'nın Tezgahına Gelmeyin

"BU MEMLEKET FETÖ BELASINDAN KURTULMAZSA RAHMET YAĞMAZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (MYK) ve Amasya Milletvekili aday adayı Mehmet Sarı, burada gazetecilere yaptığı açıklamasında "Şimdi biz buraya niye geldik. Burası Selçuklu'dan kalma ve Selçuklu'ya dayanan ve ondan sonra Osmanlı ile bugünlerimize gelen bir tarihi var. Buranın aslına bakarsan da Selçuklu'dan kalma bin 500 nüfuslu bir köy, bugün niye geldik buraya? Yağmur duasına geldik" ifadesini kullanarak "Yani bu bin 500 insan aileleriyle beraber toplanmışlar gelmişler yağmur duasına, ben şimdi Sayın Başkana dedim ki: Başkanım bu memleket FETÖ belasından kurtulmadan bu memlekete rahmet yağmaz. Bu memleketin FETÖ belasından kurtulması lazım. Bunun yolu da herkes birbirini iyi tanımalı, çoluğuna çocuğuna iyi sahip çıkmalı, şer güçlere fırsat vermemeli, küresel güçleri iyi tanımalı, Amerika'nın tezgahına gelmemeli" diye konuştu.

MHP'li Mehmet Sarı FETÖ'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika'nın Tezgahına Gelmeyin

"AMERİKA'DA OTURAN BİR ADAM ANADOLU'NUN ÇOCUKLARINI NASIL KANDIRDI"

Sarı, "Yani düşünebiliyor musunuz, kendini idare etmekten aciz Amerika'da oturan bir adam nasıl oldu da Anadolu'nun çocuklarını kandırdı. İyi analiz edilmesi lazım" diyerek şunları kaydetti:

"BUNLARA FIRSAT VERMEMEK İÇİN İYİ ÇALIŞMAK LAZIM"

"Bir daha bugünleri yaşamamamız için iyi tahlil edilmesi lazım, onun üzerine iyi çalışılması lazım. İleriye dönük çocuklarımızı bunların ağına düşürmemek için, bunlara fırsat vermemek için iyi çalışmak lazım. Ben yine sözümün eriyim ve sözümün üstündeyim. Bizim Anadolu'nun garip çocuklarını bursla, yurtla, parayla, evlilikle, makamla, sahte soruyla, mevkiyle sahte okullarla kandırdılar. Biz de şaştık baktık köyümüzün gariban, fukaranın çocuğu bir anda yükseliyor. Şaştık ya nasıl oluyor bu iş diye. Babasına soruyoruz, ne yapıyor oğlun, babası diyor valla bilmiyorum. Orada işte dostları var okutuyorlar. Babasından bir kuruş gitmiyor. Yani şaştığımız noktalar burasıdır. Şaştığımız noktalar bunları burada nasıl yetiştirip de devlet haini yaptıklarıdır, vatan düşmanı yaptıklarıdır. Bizim şaştığımız ve şaşkınlığımız budur.

MHP'li Mehmet Sarı FETÖ'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika'nın Tezgahına Gelmeyin

"MEMLEKETİN FETÖ BELASINDAN KURTULMASI LAZIM"

Onun için bunun iyi algılanması lazım. Onun için bu memleketin FETÖ belasından kurtulması lazım. O yanlış algıya sebebiyet olan sözümüzü iyi anlamaları lazım. Bizim Anadolu coğrafyamızın fakir, fukarasının insanlarımızın çocukları diyorum. Bunun için Türkiye'de bir kürsü kurmalılar. Sebeplerini iyi araştırmalılar, bunun sebeplerini araştırmak devletin işidir. Bizim çocuklarımız dedeleri Çanakkale'de yatan şimdiki ülkü ocaklarının cevval genç mensupları, Kürşat duruşlu, bozkurt bakışlı delikanlılar, vatan için şehadet şerbetini içmeye hazırda bekleyen nöbet erleridir. Dik duruşlu vatan erleridir. Vatanına ihanet eden, devletine başkaldıran, vatandaşına kurşun sıkan küresel güçlerin oyuncağı, karakter yoksunlarının bizim çocuklarımız olması düşünce olarak bile kabul edilemez."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'li Mehmet Sarı FETÖ'den Kurtulmanın Reçetesini Yazdı: Amerika'nın Tezgahına Gelmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement