MHP Antalya Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Politika

MHP Antalya Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Partimiz, cumhurbaşkanlığı sistemini bütün kurum, kural ve ilkeleriyle hayata geçirme konusunda tavizsizdir.

23.05.2018 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Partimiz, cumhurbaşkanlığı sistemini bütün kurum, kural ve ilkeleriyle hayata geçirme konusunda tavizsizdir. Türk milleti, yegane gücümüz, umudumuzdur." dedi.

MHP İl Başkanlığınca kentteki bir otelde düzenlenen iftar programında, MHP'nin 27. Dönem Antalya milletvekilli adayları tanıtıldı.

İl Başkanı Aksoy, burada yaptığı konuşmada, parti olarak milli ve manevi sorumluluklarının fazla olduğunu, 24 Haziran'da kararı milletin vereceğini söyledi.

Cumhur İttifakı çatısı altında girecekleri seçim için Antalya'dan çok sayıda aday adaylığı için başvuru yapıldığını aktaran Aksoy, bunlar içinden 16 milletvekili adayının belirlendiğini dile getirdi.

MHP'nin, Cumhur İttifakı'nın başarıya ulaşması amacıyla imkanları nispetinde çalışacağını, demokratik tutumunu ve milli şuurunu azimle göstereceğini ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:

"Partimiz, cumhurbaşkanlığı sistemini bütün kurum, kural ve ilkeleriyle hayata geçirme konusunda tavizsizdir. Türk milleti, yegane gücümüz, umudumuzdur. Egemenliğin sahibi de Türk milletidir. Tekrar parlamenter sisteme dönüş sinyalleri veren, bu kapsamda karanlık söylemler yapan tükenmiş siyasetçiler, elbette millet iradesinde terslenip tel tel dağılacaklardır, bozguna uğrayacaklardır. Cumhur İttifakı, milli istiklalin namusudur, milli ikbalin müdafai hukukudur. MHP, bu namusu savunacak, bu ruha bağlı kalacak, üstelik ittifakın zaferi için geceyi gündüzüne katacaktır. Türkiye'nin bekasına tüm dava arkadaşlarımızla birlikte katkı verip, uğrunda mücadelesini kararlılıkla ifa edecektir."

Aksoy, partilerinin 49 yıllık mazisi ve tecrübesiyle bir, iri ve diri şekilde seçimlere hazır olduğunu söyledi.

"Alın terimizi, küresel soyguncunun eline bırakamayız"

MHP Antalya Milletvekili ve adayı Ahmet Selim Yurdakul ise son günlerde döviz kurlarındaki hareketliliğe işaret ederek, şöyle konuştu:

"Son günlerde döviz kurundaki anormal oynaklıkların, Türkiye üzerindeki negatif etkisini ve baskısını hepimiz görmekteyiz. Türkiye ekonomisi teslim alınmaya çalışılmaktadır. 15 Temmuz'da tankla tüfekle başarılamayan darbe, ekonomi üzerinden yapılmak istenmektedir. İhtiyacımız olan yeni, yerli ve milli ekonomik modeldir. Türk milletinin geleceği sıcak para odaklarının insafına, döviz spekülatörlerinin iştahına, faiz ve rant lobisinin icazetine, emek hırsızlarının iradesine bırakılmamalıdır. Bağımsız ekonomi, bağlantısız Türkiye demektir. Bağımsız maliye, güçlü devlet, büyük millet demektir. Tam tersini savunanlar sömürgenin içindeki tutsaklardır. Alın terimizi, milli servet ve kazanımlarımızı ahlak ve insanlıktan nasiplenmemiş, köken ve kimlik elçisi taşımayan bir avuç küresel soyguncunun eline bırakamayız, bırakmayız."

Gazze'de yaşanan katliama da değinen Yurdakul, Gazze'de sadece mazlumların, Filistinlilerin değil İslam'ın kanının döküldüğünü, Filistin sorununu adaletli ve hakkaniyetli çözülmeden Ortadoğu'ya ve dünyaya huzur gelemeyeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından MHP'nin Antalya milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Hüseyin Yıldız, Tuncay Temur, İlknur Fidan Kepez, Mehmet Ali Tuna, Yeter Keskin Öteleş, Ziya Yıldırım, Ömer Özbek, Mustafa Kürşad Sert, Suat Akgül, Tümer Emeksiz, Şükran Akca, Kürşad Tatar ve Mustafa Hakan Topcu birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Antalya Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement