Mhp: Bahçeli Türk Milletinin Günümüzdeki Milli Mücadele Kahramanı - Son Dakika
Güncel

Mhp: Bahçeli Türk Milletinin Günümüzdeki Milli Mücadele Kahramanı

Mhp: Bahçeli Türk Milletinin Günümüzdeki Milli Mücadele Kahramanı

MHP'den sanatçı Şivan Perver'e sert tepki sürüyor.

28.11.2013 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'den sanatçı Şivan Perver'e sert tepki sürüyor. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Perver'in MHP'ye yönelik eleştirilerini anımsatarak, " PKK'nın yatağında büyümüş Ş. Perver denilen bu zavallı mahlûk, şimdi de dedesi İngiliz muhibbi olan peşmerge başı Barzani'nin kucağında hırlamaya başlamıştır" dedi.

MHP'li Bozyel, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın adına, "çözüm ve barış süreci diyerek masumlaştırma çabasına girdiği ihanet sürecinin yeni bir kuklasının süratle tedavüle sokulduğunu" vurgulayarak, "Sözüyle zehir saçan, sazıyla fitne yayan ve tavrıyla bozgunculuğun safında yer alan sözde bir sanatçı, 16 Kasım'dan buyana AKP takviyeli ve tazyikiyle gündeme oturmuştur. Bu zat daha adımını vatan topraklarımıza atar atmaz, hemen kokmuş fıtratının ve çürümüş fikrinin gereğini yapmaya, bizce malum olan pervasızlıktaki ustalığını göstermeye başlamıştır. Bilinmektedir ki; milletimize, devletimize ve tarihimize küfür etmediği tek bir gün olmayan bu kardinal sarıklı, Kandil beslemesi şahıs, sahibinin sesi olarak Türk milliyetçilerine ve liderine saldırmaya cüret etmiştir" dedi.

"İmralı canisi ve terör örgütünün ortak nüfusuna kayıtlı, sicili bozuk bu sanatçı bozuntusunun, kırk yıldır uğraştığı iş; etnik-bölücü şer korosunun orkestra şefliğini yapmaktır" diyen Bozyel, açıklamasını şöyle sürdürdü:

-"PKK'NIN YATAĞINDA BÜYÜMÜŞ"-

"PKK'nın yatağında büyümüş Ş.Perver denilen bu zavallı mahlûk, şimdi de dedesi İngiliz muhibbi olan peşmerge başı Barzani'nin kucağında hırlamaya başlamıştır. Büyük Ortadoğu Projesi dâhilinde ülkemizin bölünmesi için, bir Bizans kahpeliğiyle milletimizin içine sızmış bu ve benzeri kişiler halleri, kılık ve kıyafetleri, sözleri, duruş ve gayretleriyle tıpkı; milli mücadele döneminde düşmanla işbirliği yapan karanlık emel ve suratları hatırlatmaktadır. Diğer taraftan bu gibi zavallı ve de ruhsuz kişi, aynı zaman da Türk tarihindeki ihanetin kara yüzlerinden bir diğeri olan İngiliz ajanı Derviş Vahdeti'nin yolundadır. Bu melun tipler varsın PKK'ya ve AKP'ye sırnaşıp, Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderine kin kusup düşmanlık yapmaya devam etsinler. Aziz vatan topraklarımız üzerinde Bağımsız Kürdistan'ı inşa etmek isteyen "Sevr artığı' bu şeytan yüzler varsınlar, Sayın Devlet Bahçeli ve yüce Türk

milletine ve tarihine hakaret etmeye devam etsinler. Varsınlar Türk bayrağının yerine katiller sürüsünün paçavrası önünde nöbet tutmak için can atmayı sürdürsünler. Lakin Başbakan Erdoğan'ın dostu Ş.Perver ve onun gibi; "meydanı boş bulduğunu, taşların bağlı olduğunu' zanneden şaşkınlar unutmasınlar ki; ülkemiz, devletimiz ve milletimiz, "yağma Hasan'ın böreği' gibi ve bu ihanet

yemi yutmuş güruh istedi diye; ne parçalanacak ne de tasfiye olacaktır. Elbette ki atalarımızın ibretlik tembihi olan; "kazdığın kuyu boyuna göre olsun" sözünü asla unutmamaları da hayırlarınadır."

-"KONSOMATRİS MİZAÇLI KİŞİLER"-

MHP var olduğu müddetçe ihanetin bu ülkede geçit bulmayacağının altını çizen Bozyel, "Bunların başkaldırmış, kan dökmüş, Anadolu'yu yakmış yıkmış dedelerine aziz Türk milleti geçmişte hangi dersi verdiyse, şimdi de Ş. Perver gibi torunlarına aynı dersi vermekten asla imtina etmeyecektir. Hele hele ekmeğini yiyip, suyunu içtiği aziz vatanımızdan ve sayesinde adam yerine konulduğu Türk milletinden firar etmiş, lakin bulunduğu ülkelerde kucaktan kucağa gezinen bu konsomatris mizaçlı kişiler; Türk milliyetçilerinin sabrını asla sınamamalıdır. Türk milletini, devletini ve vatanını ebet-müddet yaşatmaya yeminli ve azimli hareketimiz, onun gibi hainlerin, ne heveslerine ne de hakaretlerine geçit

vermeyecektir. Burnunun ucunu göremeyenlerin alnı, er-geç duvara çarpacaktır. O duvar da, Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin kahır ve gazabı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bozyel açıklamasını şöyle tamamladı:

-"GENEL BAŞKANIMIZ GÜNÜMÜZDEKİ MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANIDIR"-

"Her fırsatta Türk milletine, Türk milliyetçilerine ve liderine saldıranları bir kez daha uyarıyoruz ki; Milliyetçi Hareket, Türkiye'nin milli birliğinin ve kardeşliğinin temel harcı ve ebedi muhafızıdır.

Genel Başkanımız da bugün karşı karşıya kaldığımız ihanet kuşatması altındaki Türk milletinin günümüzdeki milli mücadele kahramanıdır. Milliyetçi Hareket mensupları olarak Türk milliyetçiliğinin kırmızıçizgileri neyi gerektiriyorsa onu yapar, onun yanında yerimizi alırız. Unutulmasın ki, bu tarihi ve kutlu kabullerin karşısında yer alan kişi, grup, güç ve zihniyetlere de fırsat vermemiz, duyarsız kalmamız, sessiz durmamız olmayacak duaya amin demekten farksızdır. Bu itibarla herkes yerini, yurdunu ve dilinin ayarını gözden geçirmeli, haddini bilmeli ve aklı varsa başına almalıdır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mhp: Bahçeli Türk Milletinin Günümüzdeki Milli Mücadele Kahramanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement