MHP Baskil Teşkilatından İftar - Son Dakika
Güncel

MHP Baskil Teşkilatından İftar

MHP Baskil İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi.

10.06.2018 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Baskil İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi.

Baskil Hükümet Konağı önünde düzenlenen iftar programı, partilileri ve Baskillileri bir araya getirdi.

MHP Baskil İlçe Başkanı Genç, programda yaptığı konuşmada, MHP'nin her zaman hakkaniyetten yana bir parti olduğunu belirtti.

Her zaman devletin bekası için çalışan bir parti olduklarını anlatan Genç, şunları söyledi:

"Çizgimizden ve doğrularımızdan hiçbir zaman taviz vermedik, vermemeye de devam edeceğiz. İnşallah 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde de milletimiz bir kez daha sandık başında göstereceklerdir. Bu seçim ülkemize, ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı sonuçlar getirir. İftar programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran MHP ile AK Parti teşkilat yönetimine ve davetimize icabet eden bütün Baskilli hemşerilerime maddi ve manevi katkılarıyla her daim yanımızda duran davamızın koca yürekli başkanı Sayın Raif Çiçek Bey'e şahsım ve teşkilatım adına yürekten teşekkürü borç bilirim."

Genç, programa katkıları dolayısıyla Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat'a da teşekkür ederek, tüm vatandaşların Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

İftara, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, AK Parti Baskil İlçe Başkanı Hüsni Kalkan, Kadın Kolları Başkanı Sema Okubay Tunç, Ülkü Ocakları Elazığ Başkanı Mehmet Ali Çiçek ile MHP Elazığ milletvekili adayları Oğuzhan Demir, Mehmet Fahir Şaşmaz, Orhan Özbey, Mesut Aksan ve Sami Selen de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Baskil Teşkilatından İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement