Mhp, Bozkurt'ta Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Mhp, Bozkurt'ta Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı

Mhp, Bozkurt\'ta Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı

Bozkurt’ta MHP’nin seçim bürosu açılışı MHP’li milletvekili adayların katılımıyla yapıldı.

01.05.2015 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozkurt'ta MHP'nin seçim bürosu açılışı MHP'li milletvekili adayların katılımıyla yapıldı.

Açılışa, MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin ülkenin ve Kastamonu'nun kader seçimi olacağını belirterek, "7 Haziran'da da muhasebe gününde vicdanımızın sesini dinleyerek, ülkemizin geleceğini teslim ederek oyumuzu kullanacağız. Bizde, bu gayret içerisinde yollara döküldük, bu göreve talip olduk. Sizlere hizmet etmekten başka arzumuz yoktur. Arzumuz kırmızı ceylan derisi koltuklarda oturmak değildir, arzumuz Bozkurtluya, Kastamonuluya, ülkemize hizmetkar olmaktır. Arzumuz, nüfusumuzun yüzde 15'i mutlu, yüzde 85'i mutsuz yaşayan insanlara tekrar mutluluk kazandırmaktır. Arzumuz, milli gelirden payını alan, belirli bir kısım insanın dışında zor geçinen insanların derdine derman olmaktır. Arzumuz, öksüzün, yetimin, garibanlarımızın haklarını TBMM'de savunmaktır" dedi.

"BİZ, HER ŞEYİN DOĞRUSUNU SÖYLEYECEĞİZ"

"Biz, her şeyin doğrusunu söyleyeceğiz" diyen Hayati Hamzaoğlu, "Kadere inanmış insanlarız, cüretkar insanlarız, biz doğruları ve bu memleketin gerçeklerini anlatacağız, cenabı Allah'ta neyi tecilli ederse onda da boynumuz kıldan incedir. Ancak bildiğimiz doğruları, hiçbir zaman söylemekten çekinmeyeceğiz. Bildiğini söyleyemeyen dilsiz şeytanlardan asla olmayacağız. Kastamonuluların hakkını her platformda savunacağız" diye konuştu.

Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Bozkurtlular, Kastamonulular, 7 Haziran'dan sonra 'ellerim kırılsaydı' demeyeceksiniz, bir karar vereceksiniz. Yoksa biz, sizin hakkınızı aramak için yeterli yetkiyi alamazsak yine seçimden sonra Adliyemizi, yine seçimden sonra başka kurumlarımızı kapatanlara, bunun adına da tasarruf tedbirleri dedikleri, milletin hizmetlerini engelleyenler, AK Saray'da trilyon dolarlarla tasarrufunu yapmayanlara bunun hesabını sormazsanız, kendinize hakaret etmiş olursunuz."

"PARLAMENTODA, YOLSUZLUKLAR AKLAMA İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN OY İSTİYORUZ"

Kastamonu halkına en iyi hizmeti yapabilmek için oy istediklerini belirten MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ise, şunları söyledi:

"Bozkurt ilçemiz, AK Partili olan Bozkurt Belediyesi'nin 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ancak MHP'li belediye ile düzelebileceğinin kararını verdi. Bunun sonucunda son 1 yılda Bozkurt'ta ne tür değişikliklerin olduğunun bizlerde, sizlerde farkındasınız. Allah nasip ederse, 7 Haziran'da da yapacak tek bir şey kaldı. Türkiye'yi bölmek isteyenlere, milli değerlerimizi üniter devlet yapımızı yıkmak isteyenlere, Bozkurt'tan Bozkurt'un sesini Kastamonu'ya ve tüm Türkiye'ye duyurmuş olacağız. Bozkurt'lu halkımızın bizlere göstermiş olacakları yolla, Kastamonu'nun geri kalmış hizmetlerini, aydınlatacak bir noktaya gelecektir. Bizler, merkez ilçemizde yapılan çalışmaları Bozkurt'un 32 köyünde de yapmak istiyoruz. Bugün ulaşılamayan yolları, içme suyu ve kanalizasyonu olmayan köylerimizi, Allah nasip ederse parlamentoda birilerinin yaptığı gibi yolsuzlukları aklamak için değil, kendi yandaşlarına menfaat sağlamak için değil, Bozkurt'a, Kastamonu'muza ve ülkemize menfaat sağlamak için sizlerden yetki istiyoruz. Allah izin verirse gece gündüz, 7 Haziran'a kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve herkese Türkiye'nin vahim durumunu anlatacağız. Çünkü ulusal medya, havuz medyası bizim açıklamalarımıza yer vermiyor. Bizler, düşüncelerimizi maalesef ancak bu tur buluşmalarımızda anlatabiliyoruz. İnşallah daha önce CHP'ye, AK Parti'ye veya diğer partilere oy vermiş herkesin gönlüne girip, kucaklayacağız. Bu sayede inşallah MHP, Kastamonu'da birinci parti olarak zaferle çıkacaktır. Bizler, MHP olarak parlamentoda geçtiğimiz dönem yalnız kaldık. Bu yüzden bu dönem, parlamentoda güçlü bir şekilde Kastamonu halkını, ilçelerimizi, köylerimizi güçlü ve en iyi şekilde temsil edebilmek için sizlerden yetki istiyoruz."

"EN GÜZEL CEVABI BOZKURT'TAN KASTAMONU'DAN VERECEĞİZ"

Bozkurt'un, Türk milliyetçiliğinin ender ilçelerden Enver Paşa'nın memleketi olduğuna dikkat çeken MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hakan Çetin de, şöyle devam etti:

"1. Dünya Savaşında müttefiklerimiz, Almanya ayakta iken Osmanlı İmparatorluğu yenik düşüyor. Bunu Enver Paşa başta olmak üzere birçok kişi, bir araya gelip bu yenilgiyi kendilerine yediremiyorlar ve Turan ordusunu kuruyorlar. Bugün Azerbaycan, varlığını Enver Paşa'ya borçludur. Yani sizlerin atalarına, Bozkurtlulara borçludur. Müthiş bir şekilde mücadele edip şehit oluyor. Bu yüzden Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlara en güzel cevabı Bozkurt'tan Kastamonu'dan vereceğiz."

Seçim bürosunun açılışın ardından MHP'li adaylar, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş ve partililerle birlikte, ilçe halkını, esnafları ve kamu kurum binalarını ziyaret ederek, destek istediler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mhp, Bozkurt'ta Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement