MHP Bursa Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Politika

MHP Bursa Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP Bursa Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adaylarını tanıttı.

17.04.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adaylarını tanıttı.

Wamtes Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili adayları tek tek tanıtıldı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Bursa başta olmak üzere, Türkiye'nin tüm seçim bölgelerinde, yurdumuzun her köşesinde en iyi sonucu almak için yola çıktık. Bizim için ilk ve en mühim görev Türkiye'yi rahata ulaştırmak, milletimizi bir ve bütün halde huzura kavuşturmaktır. AK Parti'nin iktidar olduğu 2003-2014 döneminde Türkiye'yi kapitalist ekonomik düzene entegre etmiştir. 4 gencimizden biri işsiz bırakılmıştır. AK Parti, 13 yılda Türkiye'nin işsizlik sorununu çözememiş, aksine sorunu büyütmüştür. Çiftçimiz, kredi ekip borç ve faiz kaldırmaktadır. Türk çiftçisi artık bunları görmeli, hesabını buna göre yapmalıdır. Dükkanını besmeleyle açıp şükürle kapatan, ekonomimizin can damarı olan değerli esnaflarımıza hepimiz çok şey borçluyuz. Yeni işyeri açacak esnaflarımızın vergi ve borç yükünü biliyor, bunun üzerinde dikkatle düşünüyor, çözüm üretiyoruz. Şoför esnafımızın akaryakıt indirim taleplerini, araçlarını yenilerken bir kereye mahsus ÖTV ve KDV alınmasıyla ilgili beklentilerini biliyoruz. SGK prim teşvikiyle ilgili taleplerin ve kullanılan enerji fiyatlarında indirim yapılmasıyla ilgili isteklerin farkındayız. Düşük faizli finansman desteği ve mevcut faiz oranlarının daha da aşağılara çekilmesiyle ilgili arzuları görüyoruz. Emekli olup da çalışmaya devam eden esnaf ve sanatkarlarımızdan kesilen yüzde 15 oranındaki Sosyal Sigorta Destek Primi'nin kaldırılmasıyla ilgili meşru sızlanmaları duyuyoruz. Şayet aziz milletimiz teveccüh gösterir partimize tek başına iktidar sorumluluğu emanet ederse; MHP iktidarında her alanda samimiyetsiz politikalara son verilecek, çarpıklıklar teferruatlı şekilde ele alınarak vatandaşımızın tüm sorunlarına çözüm bulunacaktır" şeklinde konuştu.

Büyükataman, "MHP tek başına iktidar için yola çıkmıştır. Saraylarda lükse batan bakan, başbakan ve cumhurbaşkanı çocukları saltanat sürmektedir. Bu yolda, herkesi kucaklayacağız. Hepsine sahip çıkacağız. Her insanımızı aziz bilecek ve Milliyetçi Hareket'in mesajlarıyla buluşturacağız. Üç hilalin iktidar mührünü Bursa'dan vuracağız. Bursa'mızda da bu kritik süreçte hizmete talip olan bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi bizim için değerlidir. Seçim sathı mahallinde hepsinin üst düzeyde katkılarını bekliyoruz. Milletvekili aday arkadaşlarımızı TBMM'de tam kadro görmeyi ümit ediyoruz. Yılmayacağız, beklemeyeceğiz, geri durmayacağız, yorulmayacağız. Düşmeyeceğiz, teslim olmayacağız, taviz vermeyeceğiz. 7 Haziran'da dünya, Türk milletinin yeniden doğruluşuna şahitlik edecektir. 7 Haziran'da Türkiye, üzerine atılmış ölü toprağından silkinerek doğrulacak, Türk milleti üç hilalle yeni baştan doğacaktır. 08 Haziran'da Türkiye kutlu bir güne uyanacak. Üç hilal yeniden Bursa'dan yükselecektir. Bismillah dedik. 7 Haziran akşamı şükür namazını Ulucami'de, 8 Haziranda sabah namazını Hacı Bayram'da kılacağız" dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları tek tek tanıtıldı. Adaylar sırasıyla şu isimler: İsmet Büyükataman, Kadir Koçdemir, Tevfik Topçu, Fevzi Zırhlıoğlu, Fikret Fidan, Hasan Toktaş, Ali Hayri Ozan, Yüksel Selçuk Türkoğlu, Hatice Deniz, Çetin Elmas, Yusuf Turan, Gülten Kavut Sürücü, Timur Özdemir, Zafer Karakılıç, Yüksel Okumuş, Levent Çelik, Engen Er ve Sakin Köseoğlu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Bursa Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı
    23:03 FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaparken gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptı
    23:02 İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptı

    İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, bölgedeki gerilimin kimsenin çıkarına olmadığını vurgulayarak itidal çağrısında bulundu. Sunak ayrıca, Gazze Şeridi'ne yönelik yardımların artırılmasını istedi.

  • İzmir'de Öz Kardeşini Öldüren Zanlı Sırbistan'da Yakalandı ve Türkiye'ye Getirildi
    23:00 İzmir'de Öz Kardeşini Öldüren Zanlı Sırbistan'da Yakalandı ve Türkiye'ye Getirildi

    İzmir'de öz kardeşini öldüren cinayet zanlısı, Sırbistan'a kaçtıktan sonra İnterpol'ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı. Sırbistan'a giden İzmir polisi tarafından havayolu ile Türkiye'ye getirilen zanlı, İzmir'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı, sorgusunda suçunu kabul ederek kardeşiyle aralarındaki husumetten dolayı cinayeti işlediğini söyledi.

  • Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı'na saldırı girişimi
    22:57 Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı'na saldırı girişimi

    Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile yol kapatma tartışması sebebiyle tartışan şüpheliler, belediye başkanına saldırmaya kalkıştı. Şüpheliler, çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Demirtaş ve yakınları olaydan yara almadı. Polis ekipleri şüphelilerin ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması
    22:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz, Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." ifadelerini kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık
    22:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kapılarının açık olduğunu belirtti. Erdoğan, ziyaretleri halinde bir araya gelip konuşacaklarını ifade etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.


Advertisement