MHP Çorlu İlçe Teşkilatı'ndan Askıda Ekmek Kampanyasına Destek - Son Dakika
Güncel

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı'ndan Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı\'ndan Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Teşkilatı yöneticileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı askıda ekmek projesine destek verdi.

04.08.2018 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Teşkilatı yöneticileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı askıda ekmek projesine destek verdi.

Devlet Bahçeli'nin ekmek zammı gündeme geldiği tarihten itibaren başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasına katıldıklarını kaydeden MHP Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz, beraberinde MHP Çorlu İlçe Teşkilatı'nın eski başkanı Cüneyt Ergün ve eski MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve parti yöneticileri ile ilçedeki fırınlardan ekmek alarak ihtiyaç sahiplerinin alması için askıya bıraktı.

MHP Çorlu İlçe Başkanlığı olarak askıda ekmek kampanyasına katıldıklarını kaydeden Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz, "Vatandaşlarımızı da bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Hali vakti yerinde olan her vatan evladı kendisine yakın olan fırına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksak 3 ekmek parası ödemeliyiz. Bir ekmeğin askıya alınmasını fırınıyla paylaşmalıyız. Fakir fukara kardeşlerimiz durumu yerinde olmayan kardeşlerimiz fırına veya ekmek satılan yerlere gittiğinde bana askıdan bir ekmek verebilir misiniz? diyebilmeli. Böylelikle kültürümüzün yardımlaşma ve dayanışma dinamiklerini harekete geçirilebilmeliyiz unutmayalım ki inancımız Komşusu açken, tok yatan bizden değildir esasına dayanmalıdır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Çorlu İlçe Teşkilatı'ndan Askıda Ekmek Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement