MHP'de Son Günde Haşim Kılıç Bombası mı Patlıyor? - Son Dakika
Güncel

MHP'de Son Günde Haşim Kılıç Bombası mı Patlıyor?

MHP'de, 7 Haziran için 12 Mart'ta başlayan aday adaylığı başvuruları bu akşam sona eriyor. Kulislerde AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın da başvuru yapabileceği konuşuluyor.

18.03.2015 10:04  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'de, 7 Haziran seçimleri için 12 Mart'ta başlayan milletvekilliği aday adaylığı başvuruları bu akşam sona eriyor. Önemli isimlerin başvurularını bugün yapması beklenirken, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın da başvuru yapabileceği belirtiliyor.

LİSTELER MERKEZ YOKLAMASIYLA BELİRLENECEK

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başlattığı milletvekilliği aday adaylığı sürecinde, dün itibarıyla MHP'ye 2 bin dolayında başvuru yapıldı. Bu rakamın, son gün 2 bin 500'e çıkması bekleniyor. Kadın-erkek ayrımı yapmadan 2 bin TL başvuru harcı alan MHP, aday listelerini merkez yoklamasıyla belirleyecek.

SON KARAR BAHÇELİ'NİN

Bu çerçevede listelerle ilgili son kararı Bahçeli verecek. MHP'de bazı divan üyelerinin daha önceki seçim çevreleri yerine Ankara ya da İstanbul'dan aday olmak istediği öğrenildi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Gaziantep milletvekili olmasına rağmen, bu kez adaylık başvurusunda seçim çevresini 'boş' bıraktığı belirtildi.

KILIÇ BOMBASI MI PATLIYOR?

MHP'ye bugün akşam saatlerine kadar başta eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç olmak üzere önemli bazı isimlerin başvuru yapması bekleniyor. Kılıç'ın akrabası Ahmet Serdaroğlu'nun, Kılıç için görüşmeler yaptığı belirtiliyor.

Kendisi de aday adaylığı başvurusu yapan Serdaroğlu'nun yetkililere, Kılıç'ın son gün başvurusunu yapacağını ilettiği öğrenildi. ANAP'lı eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bakanı Zeki Çakan ile eski Sayıştay Başkanı Mehmet Damar da aday adaylığı başvurusunda bulundu.

KILIÇ, MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Haşim Kılıç, MHP'den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunacağı yönündeki haberlere yanıt verdi.

Kılıç, "Herhangi bir adaylığım söz konusu değil. Müracaat girişimim olmadı. Basında, milletvekili adayı olacağım yönünde çıkan haberlerin gerçekle ilgisi yok" dedi.

MHP\'de Son Günde Haşim Kılıç Bombası mı Patlıyor?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP'de Son Günde Haşim Kılıç Bombası mı Patlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • ADEMOĞLU: GÜMBÜR GÜMBÜR MHP. . . RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN. . . 48 7 Yanıtla
  • diyarbakirli: Mhpyi altın suyuna batirsalar aynidir mhp bu memleketin kamburudur 7 32 Yanıtla
  • Yok yav: Bumu bomba Zaten belliydi, ya CHP den yada MHP den gireceği. Topunuzla tüfeğinizle hep beraber olun gelin. 30 parti birleşseniz bir AKP etmessiniz. Çıkarcılar sizi. Beleşden para gelmiyor değilmi 3 30 Yanıtla
  • AKP PKK FINISCH: OYLAR MHP 28 3 Yanıtla
  • YABAN GULU: MHP BU SECIMDE GUMBUR GUMBUR GELIYOR 21 5 Yanıtla
  • vatandaşşşş: bir tarafta kılıçtaroğlu diğer tarafta kılıç . . . . . kuklaların partisi . . . 0 26 Yanıtla
  • mehmet sarı: inşallah aday olur isabetli karar 22 1 Yanıtla
  • KORKUT ATA: BU ADAM GERÇEKTEN DÜRÜST BİR ADAM AKP DAYATMALARINA BİLE DÜRÜST DURDU VARSA VAR YOKSA YOK. MHP YE YAKIŞIR. OYLARI ARTTIRABİLİR 18 4 Yanıtla
  • yani: yakışır 21 0 Yanıtla
  • siverekli: Hanı haşim kılıç Akp lilerle yemeğe çıktığı için eleştirilmişti....Eger MHP hasim kılıçı aday gosteriese Mhp ye oy vermeyecegim 2 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement