MHP'den Yalova Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'den Yalova Emniyet Müdürüne Ziyaret

MHP\'den Yalova Emniyet Müdürüne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15.11.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ile yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hakan Fındık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konuklarını kapıda karşılayan Hakan Fındık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalova'yı iyi tanıdığını ve burada görev yapmaktan da mutluluk duyduğunu vurgulayan Fındık ziyaretlerinden dolayı ise MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Hakan Fındık'a görevinde başarılar dileyen MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Yalova huzur dolu ve ülkenin en güvenli illerinden birisi. Bunda ilimizdeki kurumların koordineli çalışmaları, ildeki vatandaşlarımızın eğitim ve kültür seviyelerinin de oldukça yüksek olması etkili bir sebep. Biz de MHP olarak Yalova Emniyet Müdürlüğümüzün ilimizdeki asayişin sağlanması çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Partimiz her zaman olduğu gibi polisimizin yanında olmayı sürdürecektir" dedi.

Yalova Emniyet Müdürü ve MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, bir süre il hakkında ve ildeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Yalova Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement