MHP Edirne Teşkilatı Adaylarını Hazırladı - Son Dakika
Politika

MHP Edirne Teşkilatı Adaylarını Hazırladı

MHP Edirne Teşkilatı Adaylarını Hazırladı

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, "Bizim zaten yerel seçimler için Edirne teşkilatı olarak adaylarımız hazır. Herkesle biz görüştük, bir kaç adayımız var. Bizim adaylarımız emin olun dürüst insanlar.

23.10.2018 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, "Bizim zaten yerel seçimler için Edirne teşkilatı olarak adaylarımız hazır. Herkesle biz görüştük, bir kaç adayımız var. Bizim adaylarımız emin olun dürüst insanlar. Şunu iddia ediyorum en dürüst en iyi aday bizde." dedi.

Ferhatoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda, MHP'nin yerel seçimlerde belediye başkanlığı ile ilgili ittifak yapmayacağını söyledi.

MHP'nin gücünü milletten, itibarını ecdadından aldığını belirten Ferhatoğlu, "Dik başlıyız, tok başlıyız. Özümüz birdir, aldatma nedir bilmeyiz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisiyiz ve verdiğimiz bir sözü unutmayız. Maalesef bizim bu kadar iyi niyetimizi, ülkenin varlığı ve birliği için bu kadar çaba göstermemizi bazı güçler görmek istemiyorlar. Hala kendi bildikleri yolda gitmek istiyorlar. Ama bizim yolumuz Türkçülük yoludur, ülkemizi muasır medeniyetlere ulaştırma yoludur." diye konuştu.

MHP teşkilatlarının yerel seçim çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Ferhatoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim zaten yerel seçimler için Edirne teşkilatı olarak adaylarımız hazır. Herkesle biz görüştük, bir kaç adayımız var. Bizim adaylarımız emin olun dürüst insanlar. Şunu iddia ediyorum en dürüst en iyi aday bizde. En şeffaf belediye meclisi bizde olacak. Bizim amacımız hak yolunda Allah yolunda Edirne'ye ne hizmet verirsek o bize kar kalır.

Ben bu seçimde ittifak yapılmayacak açıklamasından sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nin Edirne'de küllerinden yeniden doğacağını ve yüksek oy alacağını ve Edirne halkının bunu göreceğine inanıyorum."

Andımızla ilgili verilen mahkeme kararına saygı durulması gerektiğini dile getiren Ferhatoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kırmızı çizgileri olduğunu ve laf söyletmeyeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Edirne Teşkilatı Adaylarını Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement