MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması

"Türk Devleti, milyonlarca şehidin kanı ve tarihe sığmayan büyüklükte, muazzez bir varlık mücadelesinin sonunda kurulmuştur. Bu uğurda ödenen bedellerin değeri hiçbir dünya nimetiyle, hiçbir insa...

22.11.2013 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Türk Devleti, milyonlarca şehidin kanı ve tarihe sığmayan büyüklükte, muazzez bir varlık mücadelesinin sonunda kurulmuştur. Bu uğurda ödenen bedellerin değeri hiçbir dünya nimetiyle, hiçbir insani fedakarlıkla ölçülemez" değerlendirmesinde bulundu.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, bazı köşe yazarlarının, MHP'nin Şivan Perver ve Ahmet Kaya'ya tavrı eleştiren yazıların yayınlandığını belirtti.

MHP'nin Türk milletinin bekası uğruna dimdik ve müteyakkız durduğunu, eğilip bükülmediğini ifade eden Yalçın, "MHP, coğrafyamızı yeniden düzenlemeye matuf kirli harita hesaplarının önünde en büyük engeldir" ifadesini kullandı.

Yalçın, Şivan Perver'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin sözlerini de iftira olarak nitelendirdi.

Siyasette çatışma kültüründen beslenenin MHP olmadığını belirten Yalçın, "Türk Devleti, milyonlarca şehidin kanı ve tarihe sığmayan büyüklükte, muazzez bir varlık mücadelesinin sonunda kurulmuştur. Bu uğurda ödenen bedellerin değeri hiçbir dünya nimetiyle, hiçbir insani fedakarlıkla ölçülemez" görüşüne yer verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement