MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Türkiye Tarihin Belki En Kritik Bir Dönemini Yaşıyor" - Son Dakika
Politika

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Türkiye Tarihin Belki En Kritik Bir Dönemini Yaşıyor"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Türkiye tarihin belki en kritik bir dönemini yaşıyor" "Türkiye bugün ciddi bir kuşatmayla karşı karşıya bulunuyor.

16.06.2018 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Türkiye tarihin belki en kritik bir dönemini yaşıyor"

"Türkiye bugün ciddi bir kuşatmayla karşı karşıya bulunuyor. Bu kuşatmayı yarmak zorundayız"

MHP Bursa Milletvekili Adayları partililerle bayramlaştı

BURSA - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 24 Haziran'da Türkiye'nin birliğini, bin yıllık kardeşliğini, huzurunu, siyasi istikrarını hedef alan bu şer güçlerin oyununu sandıkta bozarak Cumhur ittifakına gerekli desteği aziz milletimiz mutlaka sağlayacak dedi.

MHP Bursa İl Başkanlığının Reşat Oyal Kültürparkındaki bir kafede düzenlediği bayramlaşma töreninde MHP Bursa milletvekili adayları partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Büyükataman,

Türkiye'de her seçim dönemi öncesi olduğu gibi yine aşina olunan tiyatro oyunlarının icra edilmeye başlandı 1999 seçimlerinden bugüne her seçim arefesinde birtakım sipariş anketlerin yapıldığını ve küresel çetelerin finansörlüğünü üstlendiği birtakım odakların MHP ile alakalı algı operasyonu yapıyor. Anketlerde her defasında MHP'nin baraj problemi yaşadığının dile getiriliyor. "Zihin bulandırmak istediler. Vatandaşlarımızın akılları sıra zihinlerini çelmek istediler. Bunlara inat her seçimde olduğu gibi bugün de Allah'ın izniyle Türk milliyetçileri kendilerine çizilmek istenen, küresel çeteler eliyle kurgulanmak istenen bu siyaset terzilerinin düzmece senaryolarını ellerinin tersiyle itecekler ve bu seçimlerde sandıkları patlatarak Türk milliyetçileri yeni bir destan yazacaklar.

24 Haziran'da yapılacak seçimler bundan önce yapılan seçimlerden çok önemli ve hayati Türkiye tarihin belki en kritik bir dönemini yaşıyor. Hayatın her alanında akla gelen gelmeyen her anlamda Türkiye bugün ciddi bir kuşatmayla karşı karşıya bulunuyor. Bu kuşatmayı yarmak zorundayız. Bu tehdit ve tehlikeleri Türkiye'nin bekasıyla alakalı kurgulanmak istenen bu tezgahtarlıkları elimizin tersiyle mutlaka boşa çıkarmak mecburiyetindeyiz. Pazar günü böyle bir tarihi kararı alacak bu aziz millet. Bir kader seçimi dedim. Türkiye bu seçimde ortaya koyacağı tercihle geleceğine dair yol haritasına imza atacak. Bu seçimlerde 16 Nisan'da aziz milletimizin büyük bir teveccühü ve desteğiyle referandumda onay vermiş olduğu yeni seçim sistemi ve hükümet etme biçimi oylanacak" şeklinde konuştu.

"Milletçe bu oyunu boşa çıkartacağız"

Cumhur İttifakı kararının alındığı günden itibaren küresel çeteler ve yerli işbirlikçilerinin ayağa kalktığını ifade eden Büyükataman, "Adeta gökkuşağı koalisyonu oluşturdular. Beş benzemez bir araya gelerek Türkiye'nin geleceğine dair senaryolarını acilen gözden geçirdiler. Türkiye ve aziz milletimizin geleceği üzerinde kim hesap yapıyorsa biliniz ve emin olunuz ki bugün adına zillet ittifakı dedikleri o gökkuşağının yanında yer alıp Cumhur ittifakına karşı durmaya çalışıyorlar. Bunların tesadüfi olduğunu söylemek mümkün değil. 15 Temmuz bir milattır. 15 Temmuz'da Türkiye uçurumun kenarından döndü. İnşallah umuyor ve temenni ediyorum ki 24 Haziran'da Türkiye'nin birliğini, bin yıllık kardeşliğini, huzurunu, siyasi istikrarını hedef alan bu şer güçlerin oyununu sandıkta bozarak Cumhur ittifakına gerekli desteği aziz milletimiz mutlaka sağlayacak. Bu seçimler ilk turda nihayetlenmeli. Kriz, kargaşa ve kaostan beslenmek isteyen çevreler el ovuşturarak, milletin zihnini bulandırarak bu seçimlerin ikinci tura kalmasını hesap ediyorlar. Milletçe bu oyunu boşa çıkartacağız. İlk turda Sayın Cumhurbaşkanımızı seçip güçlü bir MHP grubunu TBMM'ye taşıyacağız. Çünkü güçlü MHP güçlü Türkiye demektir. MHP 49 yıllık şerefli geçmişi olan bin harekettir" diye konuştu.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Türkiye Tarihin Belki En Kritik Bir Dönemini Yaşıyor"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: 'Türkiye Tarihin Belki En Kritik Bir Dönemini Yaşıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement