MHP Grup Başkan Vekili Vural Kadirli'de - Son Dakika
Politika

MHP Grup Başkan Vekili Vural Kadirli'de

MHP Grup Başkan Vekili Vural Kadirli\'de

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, MHP Kadirli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen "Ülkede Birlik" gecesine katıldı.

30.05.2012 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, MHP Kadirli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen "Ülkede Birlik" gecesine katıldı.

Kadirli girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan Vural, konvoy eşliğinde şehir turu atarak halkı selamladı. Ardından MHP Kadirli ilçe binasına ziyarette bulunan Oktay Vural, partililere kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Kabasakal Parkı'na geçen Vural, burada düzenlenen "Ülkede Birlik" programına katıldı. Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın sahne alacağı konser alanına geçen Vural, burada yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti. Hükümete son zamanlarda artan terör olaylarına karşın eleştirilerde bulunan Oktay Vural, "Terör, partiler üstü bir konudur. Üzerinde yaşadığımız coğrafyada teröre karşı atılan her adımı destekliyoruz. Başbakan şimdi çıkmış, 'Bahçeli haklı' diyor. Biz her zaman doğruyu söyledik. Hükümet yanlış yoldadır. Hükümet terörle müzakereyi, terörle mücadelenin bir parçasıymış gibi koymaktadır. Bu son derece yanlıştır. Hükümeti uyarıyorum; terörün, terör örgütünün demokrasimizi teslim almasına izin vermeyin. Terör örgütünü, PKK'yı besleyenleri muhatap almayın. Muhatap aldığınız her adım, attığınız her adım terör örgütünü cesaretlendirir ve silahla bu millete her türlü dayatmayı yapar. MHP olarak ülkenin birliği ve beraberliği için atılan her adıma destek verdiğimiz gibi, vermeye de hazırız" diye konuştu.

Osmaniye Belediyesi Mehter takımının gösterisi ile başlayan "Ülkede Birlik" gecesi, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın verdiği konser ile son buldu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Grup Başkan Vekili Vural Kadirli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement