MHP Grup Başkanvekili Vural, Alaşehir'de İhracatçılarla Buluştu (fotoğraflı - Son Dakika
Yerel

MHP Grup Başkanvekili Vural, Alaşehir'de İhracatçılarla Buluştu (fotoğraflı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Yaş Sebze ve Meyve İhracatçılarıyla Yemekte Bir Araya Geldi

08.01.2011 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaş sebze ve meyve ihracatçılarıyla yemekte bir araya geldi.

Vural, Sarıkız Sosyal Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde, işletmeci ve ihracatçıların sorunlarını dinledi. Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Alaşehir'den yaş sebze meyve ihracatı yapan firmaların analiz raporu ve kalıntılarla ilgili sorunlar yaşadığını belirterek, bu sorunun bir an önce çözülmemesi durumunda bazı pazarların kaybedilebileceğini, bunun da üreticilere büyük darbe vuracağını dile getirdi.

Vural, tarım ürünü ihracatının siyasetinin olmayacağını belirterek, sorunların bir an önce çözülmesi için üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini söyledi. 'Bu konuda bir gündem oluşturalım. İhracatta yaşanan sıkıntıları çiftçimizi ve ihracatçımızı ilgilendiren boyutlarıyla birlikte değerlendirip çözüm için bir adım atalım. Gördüğümüz kadarıyla kalıntı konusunda yeterince aydınlatma ve denetim yok' diyen Vural, konuyu TBMM Tarım Komisyonunun gündemine taşıyacaklarını belirtti.

(KES-BEL-ARD) - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Grup Başkanvekili Vural, Alaşehir'de İhracatçılarla Buluştu (fotoğraflı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement