MHP Hacılar Belediye Başkan Adayından "5 Yılda 25 Proje" - Son Dakika
Yerel

MHP Hacılar Belediye Başkan Adayından "5 Yılda 25 Proje"

MHP Hacılar Belediye Başkan Adayından "5 Yılda 25 Proje"

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser ve İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “ Hacılar Senin Karar Senin” istişare ve proje tanıtım toplantısında Belediye Başkan Adayı Hamit Eser hazırlamış olduğu 25 projeyi Hacılar ve Kayseri Kamuoyuna açıkladı.

10.02.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser ve İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen " Hacılar Senin Karar Senin" istişare ve proje tanıtım toplantısında Belediye Başkan Adayı Hamit Eser hazırlamış olduğu 25 projeyi Hacılar ve Kayseri Kamuoyuna açıkladı.

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser, İlçe Düğün Salonunda düzenlenen "Hacılar Senin Karar Senin" istişare ve proje tanıtım toplantısı ile hazırlamış olduğu 25 projeyi Hacılar ve Kayseri Kamuoyuna açıkladı. Programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Milletvekili Hamdi Baktır, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Hacılar İlçe Sakinleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu, Milliyetçi Hareket Partisinin şanla, şerefle 45 yıldır ayakta kalan ve yıkılmayan tek kale olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşma da 2002 yılında iktidar gelen AKP'nin Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar ile mücadele için yola çıktıklarını ancak Yolsuzluğun ve Yoksulluğun ne durumda olduğunu herkesin bildiğini, Yasaklarda ise Türkiye'nin medarı iftiharı olan komutanların, gazetecilerin ceza evinde yattığını belirtti.

BU VATANI BÖLDÜRTMEYİZ, BU EZANI DİNDİRTMEYİZ

Kürdistan'ın Başbakan tarafından ilan edildiği günün 16 Kasım Tarihi olduğunu ifade eden İl Başkanı Eke " Bizler 16 Kasım tarihini unutmadık, unutturmayacağız, bu vatanı böldürtmeyiz ve bu ezanı dindirtmeyiz" dedi. İl Başkanı Eke konuşmasına şöyle devam etti; " 45 yıllık mazisi olan bir hareketiz, 8 Şubat 1969 tarihinde cennet Mekan Başbuğ Tarafından kurulan, ülkemizin dik duran, yıkılmayan ve Lideri Devlet Bahçeli olan bir partiyiz. 30 Mart günü önemli bir Mahalli İdareler Seçimleri bulunmakta, biz 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapanlara sesleniyoruz, " siz Artık usanmadınız mı, yüz eskimesi diye bir şey var, Artık Yeter" diye konuştu.

İl Başkanı Mete Eke konuşmasının son bölümünde Hacılar Halkından Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser'in seçilmesinin sözünü aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser ise yaptığı konuşma da geçmiş dönemlerde hizmet yapan tüm Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Eser, belediye başkanı seçilmem ile birlikte Hacılar yaşanacak değişiklikleri 31 Mart itibari ile Hacılar halkı yakından görecek, çünkü benim yapacaklarım vaat değil sözdür" dedi.

HAMİT ESER " BİRİLERİNİN OY HESABI YAPTIĞI YERDE, BİZ HİZMET HESABI YAPTIK"

Belediye Başkan Adayı Hamit Eser daha sonra Hacılar İlçesi için Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları ile birlikte hazırlamış olduğu 25 projeyi kamuoyuna açıkladı. Ulaşım, Kültür, Sanat, Kentleşme, Alt Yapı, Turizm ve Spor alanlarında toplam 25 projeyi kamuoyuna açıklayan Eser, birilerinin oy hesabı yaptığı Hacılarda biz nasıl hizmet ederiz hesabını yaptık" dedi.

Programda Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete'de birer konuşma yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Hacılar Belediye Başkan Adayından '5 Yılda 25 Proje' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement