MHP Havza İlçe Başkanı Yıldırım, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

MHP Havza İlçe Başkanı Yıldırım, Güven Tazeledi

MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, güven tazeledi.

02.12.2014 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, güven tazeledi.

MHP Havza İlçe Kongresine, MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan,  MHP Samsun Milletvekili Cemallettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve partililer katıldı.

MHP Samsun Milletvekili Şimşek, yaptığı konuşmada, ülkenin içinde olduğu durumun halka anlatılması gerektiğini ifade ederek, "Bir seferberlik halinde bir teyakkuz halinde halkımıza anlatmalıyız. Ülkemiz 'gözünün üstünde kaşın var' diyecek durumu geçmiş durumda. Sizler ülkenin geldiği durumu biliyorsunuz" diye konuştu.

MHP İstanbul Milletvekili Emekli Korgeneral Alan da ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini dile getirerek şunları söyledi:

"Öyle bir süreçten geçiyoruz ki ülkenin, vatanın, milletin, devletin bölünmez bütünlüğünden söz etmek adeta bir tabu gibi oldu. Bu ülkede 40 bin kişinin katilinin baş müzakereci olduğu, devlete ayar verdiği, kendilerinin kurguladığı bu rezalet süreci yönlendirdiği bir dönem yaşıyoruz. Türk güvenlik güçlerine 'işgalci' diyen mi arasınız, 'biz de sizi tutuklarız' diyen mi arasınız, buralara giremezsiniz, haraç toplayan, silahsız sivil askerin, korucunun ensesine kurşun sıkan ne arasanız var. İktidara bakarsanız her şey yolunda gidiyor. Tabi her şey yolunda gider, siz seçime kadar vaziyeti idare edin biz seçimden sonra gerekeni yaparız. Türkiye böyle bir dönemde 6 ay sonra genel bir seçime hazırlanıyor. Bu seçim diğerlerinden farklı. Türkiye'nin geleceğinin en az 25 -30 yılını belirleyecek bir seçim bu. Bizim için bir dönüm noktası. Türk milletinin belki de millet, devlet, vatan birliği içinde yaşamasının son şansı. Böyle bir dönemde de MHP kongre sürecine giriyor. Allah nasip ederse bu kongreleri başarı ile tamamlayıp onun arkasından genel seçimlere partimizi götüreceğiz."

Konuşmalarında ardından yapılan oylama ile tek liste halinde seçime katılan ve oyların tamamını alan MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım güven tazeledi.

Yeni yönetim kurulu, Uğur Yıldırım, Alim Aslan, Ramazan Koç, Bayram Arslan, Turan Pepeç, Hüseyin Turgut, Nesibe Bayram, Mustafa Aslan, Ahmet Altınkaynak, Seyit Ahmet Aydın, Mine Kaya, Nazım Aktaş, Ömer Çalışkan, Hüseyin Eski ve Ferhat Gültekin isimlerinden oluştu.

İl delegeleri ise Uğur Yıldırım, Alim Aslan, Keramettin Aydın, Ramazan Koç,  Alaaddin Ertan, Turan Pepeç, Nesibe Bayram,  Ahmet Altınkaynak, Seyit Ahmet Aydın, Kudret Kayan, Ali Kemal Yılmaz, Nazım Aktaş, Ferhat Gültekin, Şuayip Yıldırım, Abdulkadir Uzunoğlu,Servet Yüksel ve Sibel Yıldırım'dan oluştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Havza İlçe Başkanı Yıldırım, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement