MHP heyeti, Şuşa'da açılacak okul için Azerbaycan'a geldi - Son Dakika
Güncel

MHP heyeti, Şuşa'da açılacak okul için Azerbaycan'a geldi

- MHP heyeti, Şuşa'da açılacak okul için Azerbaycan'a geldi Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, Şuşa'da inşa edilecek okul için yer tespitinde bulunmak üzere Azerbaycan'a geldi.

29.01.2021 16:35  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- MHP heyeti, Şuşa'da açılacak okul için Azerbaycan'a geldi

BAKÜ - Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, Şuşa'da inşa edilecek okul için yer tespitinde bulunmak üzere Azerbaycan'a geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve eski Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi. Heyeti, Bakü Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'nda Türkiye Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral ve Azerbaycan Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Seyhan karşıladı. Heyet, Bakü'de temaslarda bulunduktan sonra yarın Azerbaycanlı yetkililerle birlikte Şuşa şehrine geçerek Üzeyir Hacıbeyli Okulu için Şuşa şehrinde yer tespiti yapacak ve incelemelerde bulunacak.

Bahçeli 16 Ocak'ta duyurmuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Ocak'ta sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Şayet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın müsaadeleri olursa, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de uygun bulursa, bizatihi talimatımla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Şuşa'da 9 derslikli bir ilkokulun yapılması hedefimizdir" ifadesini kullanmıştı.

Bahçeli, okulun adının Azerbaycan Ulusal Marşı'nın bestecisi Şuşa doğumlu Üzeyir Hacıbeyli, temel atma gününün ise 30 Ocak 2021 olabileceğini belirtmişti.

MHP heyeti, Şuşa\'da açılacak okul için Azerbaycan\'a geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP heyeti, Şuşa'da açılacak okul için Azerbaycan'a geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement