MHP İl Başkanı Baş: "Genel Başkanımız Devlet, Referandumda Kararımız Evet" - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Baş: "Genel Başkanımız Devlet, Referandumda Kararımız Evet"

MHP İl Başkanı Baş: "Genel Başkanımız Devlet, Referandumda Kararımız Evet"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 15 ilçe başkanı ile Kozan ilçesinde bir araya gelerek referandum öncesi istişare toplantısı düzenledi.

25.02.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 15 ilçe başkanı ile Kozan ilçesinde bir araya gelerek referandum öncesi istişare toplantısı düzenledi.

Toplantı sonunda açıklama yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş; "Genel Başkanımız Devlet, Referandumda Kararımız Evet" dedi.

İl Başkanı Yusuf Baş; "Bugün Kozan İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğinde toplantımız oldu. Hem Adana'da genel başkan yardımcılarımız hem de milletvekillerimizin de olacağı 4 Mart'ta yapılacak olan referandum ile ilgili bilgilendirme toplantısı hem başkanlarımızla istişare de bulunup hem de 16 Nisan'da yapılacak olan referandum oylaması ile ilgili ilçe başkanlarımızı teşkilatımızın genelgesi doğrultusunda istişarede bulunduk. 16 Nisan referandum ile ilgili çalışmalarımızı gündeme aldık. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri doğrultusunda 16 Nisan'daki referandumda Adana İl ve 15 ilçe başkanlığımızın kararı evettir. Genel Başkanımıza desteğimiz tamdır. Bizim bu karara Adana'da desteğimiz tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin düsturunu bilenler bilir verilen sözün arkasında durulur. Referandumda evet doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağımızı duyururuz. Sayın MHP Kozan İlçe Başkanımız Nihat Atlı beye ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizi misafir olarak ağırladılar. Referandum ile ilgili diğer ilçelerimizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Referandumda "Liderimiz Devlet Kararımız, Evet" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş; "Referandum ile ilgili ilk işaret fişeğimizi Kozan ilçemizden ateşliyoruz ve referandumda evet çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Daha önce de genel seçimlerde Adana'mızın en uç noktası olan Tufanbeyli ilçemizden start vermiştik. Referandum için de çalışmalarımıza Kozan ilçemizden başlatmış bulunuyoruz" diye kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Baş: 'Genel Başkanımız Devlet, Referandumda Kararımız Evet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement