MHP İl Kongrelerine Doğru - Son Dakika
Güncel

MHP İl Kongrelerine Doğru

MHP İl Kongrelerine Doğru

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, partisinin yapılacak İl kongresinden önce değerlendirmelerde bulundu.

05.05.2017 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, partisinin yapılacak İl kongresinden önce değerlendirmelerde bulundu.

Topçular, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 Mayıs'ta aynı tarih ve saatte 39 ilde kongrelerin yapılacağını hatırlattı.

Yalova'da da kongre hazırlıklarının devam ettiğini belirten Topçular, şöyle konuştu:

"MHP Genel Merkezinin almış olduğu kararlar çerçevesinde 18 Mart 2018'de yapılacak olan olağan kongre için verilen tarihler çerçevesinde ilçe kongrelerini bitirdik. Kongre sürecinde ilçe teşkilatlarımızın hepsinde tek adayla kongrelerini yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı toplantıda da açıkladığı gibi 21 Mayıs 2017 tarihinde, partimiz 39 ilde aynı tarihte aynı saatte 39 il teşkilatı il kongresini yapacak. Bu kongresini yapacak teşkilatlar olağan genel kurula kendini hazırlamış olacaklar. Biz Yalova Teşkilatı olarak da 21 Mayıs'ta Yalova Halk Eğitim Merkezi'nde saat 13.00 - 17.00 saatlerinde 8. Olağan İl Kongremizi yapmış olacağız."

İl Başkanlığına tekrar aday olduğunu belirten Topçular, şunları kaydetti:

"MHP, adaylık noktasında, demokrasiye inanç noktasında daha fazla bu değerlere dikkat eden bir siyasi partidir. Önceden de yaşadığımız gibi adaylık süresince isteyen herkes aday olabilmiştir ama bu süreçten sonra maalesef bütün bunlar, bundan sonra isteyen değil hakka vasıf olanlar, MHP bayrağını en yükseklere taşıyabilecek vasıfta olan, kendine inanan, hiçbir ihanetin içinde olmayan, MHP'ye 15 Temmuz öncesi yapılan operasyonların içerisinde olmayan, bu tür kişilerle bağlantılı bulunmayan kişiler İl Başkanı olma hakkına sahiptir. 5 dönem il başkanlığı 4,5 yıl da Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptım. 20 yıla yakın teşkilatta birlikte olduk. Ben tekrar başkanlığa adayım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP İl Kongrelerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement