MHP İlçe Başkanı Ekici'ye Ziyaret - Son Dakika
Politika

MHP İlçe Başkanı Ekici'ye Ziyaret

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici'yi ziyaret etti.

26.09.2018 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici'yi ziyaret etti.

İlçe Başkanlığına atanan Yılmaz Ekici ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Millioğulları, buradaki konuşmasında, partilerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu kaydetti.

Hekimhan adına eski görev alan başkanlardan da destek gördüklerini anlatan Millioğulları, "Seçimler gelip geçer ama biz Hekimhan'da hep beraber yaşıyoruz. Biz her zaman sizlere destek vermeye hazırız. Bizde belediye olarak desteğinizi bekleriz. Bir öneriniz olduğu zaman mutlaka değerlendiririz. Kapımız sizlere her zaman açık. Bu görevler kimseye baki değil. Zaman zaman değişimler oluyor. Tekrar yeni yönetiminizi ve sizi kutluyor, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ekici ise ziyaretten dolayı Millioğulları'na teşekkür etti.

Hekimhan'ın geleceği için katkıda bulunmak istediklerini anlatan Ekici, "Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP İlçe Başkanı Ekici'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement