MHP ile yaşanan kriz kelle aldı! Habertürk'de 2 kritik isim görevden alındı, Ebru Baki'nin programı erken bitirildi - Son Dakika
Politika

MHP ile yaşanan kriz kelle aldı! Habertürk'de 2 kritik isim görevden alındı, Ebru Baki'nin programı erken bitirildi

Bir süredir MHP ile yaşanan gerginliğin ardından Habertürk'te yeni bir deprem daha meydana geldi. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni ve Ankara Temsilcisi görevden alınırken, her sabah ekrana gelen Ebru Baki'nin 'Para Gündem' programı, bugün apar topar 2 saat erken bitirildi.

06.05.2021 12:33  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habertürk TV'de MHP'nin anayasa teklifinin tartışıldığı 4 Mayıs tarihli yayının ardından partinin Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter'in Para Gündem programı sunucusu ve kanalın Ekonomi Müdürü Ebru Baki'ye hakaret içeren mesajları ile başlayan kriz devam ediyor.

Dün bu mesajlara yayında tepki göstererek, Yönter ve MHP'yi özür dilemeye çağıran Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz görevden ayrılmıştı. Devlet Bahçeli başta olmak üzere MHP yönetiminden ise sosyal medyada gün boyu "Habertürk TV izlemiyorum" kampanyası yürütüldü.

PROGRAM 2 SAAT ERKEN BİTTİ

Bu gelişmelerin ardından yayın akışından kaldırılan Para Gündem ise daha sonra akışa eklendi ve sabah yayında yine ekranda yer aldı. Ancak her gün 09.00-12.00 arasında yayınlanan program bugün saat 10.00'da bitirildi. Habertürk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas'ın konuk olduğu programda yaşanan krizle ilgili bir yorumda bulunulmadı.

"PARDON ARAMIZ YOKMUŞ, KAPATIYORUZ"

Programın sonunda ise Ebru Baki dün sosyal medyada çok konuşulan AK Parti'nin CHP hakkındaki "Yalan Üretim Makinesi" adlı çizgi filmi ile muhalefet liderlerinin "128 milyar dolar nerede?" paylaşımlarını aktarırken, "Dün sosyal medyada çok tartışılan konulardan biri de buydu. Diğerleri de malumunuz..." dedi ve araya gittiklerini söyledi. Ancak daha sonra, "Pardon aramız yokmuş, kapatıyoruz" diyerek yayını Meltem Acet'in sunduğu haber bültenine devretti.

MHP ile yaşanan kriz kelle aldı! Habertürk\'de 2 kritik isim görevden alındı, Ebru Baki\'nin programı erken bitirildi

Son Dakika Politika MHP ile yaşanan kriz kelle aldı! Habertürk'de 2 kritik isim görevden alındı, Ebru Baki'nin programı erken bitirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement