MHP İzmir'de İmzacılara Operasyon (2) - Son Dakika
Güncel

MHP İzmir'de İmzacılara Operasyon (2)

MHP İzmir\'de İmzacılara Operasyon (2)

'yeniden YAPILANMA'İzmir'de tüzük kurultayını toplamak isteyen muhafelete imza veren ilçe başkanları ile yollarını ayıran MHP, yazılı açıklama yaptı.

14.04.2016 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'yeniden YAPILANMA'

İzmir'de tüzük kurultayını toplamak isteyen muhafelete imza veren ilçe başkanları ile yollarını ayıran MHP, yazılı açıklama yaptı. İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Bayraklı, Torbalı, Buca, Kemalpaşa, Narlıdere ve Bayındır ilçe yönetimlerinde yeniden yapılanmaya gittiklerini öne sürerek, "Bizler bir birine sadece söz veren değil, omuz veren, gönül veren ve birlikte can veren kadrolardan oluşmaktayız. Aramıza hiçbir şekilde nifak giremez, girmedi girmeyecektir" dedi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Genel Merkezimiz dün itibariyle İzmir'de bazı teşkilat kararlarını uygulamaya koymuştur. Buca ve Torbalı ilçe yönetim kurullarımız tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin verdiği yetkiyle Genel Merkezimiz Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre feshedilmiştir. Buca'da görev Bekir Arnavut'a verildi. Torbalı'da ise görev Günay Kalender'e verildi. Bayraklı ilçe yönetiminde 22 Şubat'ta yeniden yapılanmaya gittik Mehmet Aydın başkan oldu. Kemalpaşa ilçe teşkilatımızda da seçimlerde aday olmaları sebebiyle boşalan yönetimi yeniden oluşturmak için İlçe Başkanı Mustafa Gözütok yeniden atandı. Boşalan Bayındır ve Narlıdere ilçe yönetimine de atama yaptık. Bayındır'a Hüseyin Karakaya, Narlıdere'ye Metin Keskin ilçe başkanı olarak atandı."

'ARAMIZA HİÇBİR ŞEKİLDE NİFAK GİREMEZ'

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, milliyetçilyerin arasına nifak giremeyeceğini öne sürerek, "Bizim birliğimiz ve bütünlüğümüz, ayyıldızlı bayrak ve üç hilali sancak altındaki nöbetimiz isimlerimiz değişse de aynı sorumlulukla devam edecektir. Bilinmesini isterim ki, bizim için olan aslolan teşkilatımız, disiplinimiz ve görevimizdir. Bunlardan taviz veremeyiz. Bizler bir birine sadece söz veren değil, omuz veren, gönül veren ve birlikte can veren kadrolardan oluşmaktayız. Aramıza hiçbir şekilde nifak giremez, girmedi girmeyecektir. Çünkü ülkücü Türk milliyetçileri buna izin vermeyeceklerdir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye ve İzmir'e tüm kadrolarımızla hizmet edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP İzmir'de İmzacılara Operasyon (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement