MHP İzmir İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Politika

MHP İzmir İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni

MHP İzmir İl Başkanlığı\'nda Bayramlaşma Töreni

MHP İl Başkanı Karataş: "(İzmir Büyükşehir Belediyesi adaylığı) Oktay Vural'ın adını herkes duymak istiyor. Oktay Bey'i kim arzu etmek istemez ki"

16.10.2013 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP izmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi adaylığı ile ilgili olarak " Oktay Vural'ın adını herkes duymak istiyor. Oktay Bey'i kim arzu etmek istemez ki" dedi.

Karataş, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların birliğin kardeşliğin paylaşmanın hoşgörünün yoğun yaşandığı günler olduğunu belirtti.

Müslüman Türk dünyasında büyük sorunlar yaşandığını, ayrıca Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada islam aleminin sıkıntılara maruz kaldığını dile getiren Karataş, bu sorunların temel nedeninin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) olduğunu savundu.

Karataş, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının ne zaman açıklanacağı ve kulislerde MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın isminin geçtiği yönündeki soru üzerine "Oktay Vural'ın adını herkes duymak istiyor. Oktay Bey aldığı görevi layıkıyla yapan bir kişidir. Oktay Bey, gerek MHP'liler, gerekse de İzmirliler tarafından sevilen bir siyasetçi. Oktay Bey'i kim arzu etmek istemez ki" diye konuştu.

Karataş, bir başka soru üzerine de demokratikleşme paketi ile birlikte kaldırılan öğrenci andını il ve ilçe başkanlıklarına astıklarını belirterek, "MHP'nin iktidarında milli değerlerin hiçbirinin eksik bırakılmadan hayata geçirilecek" dedi.

Karataş, konuşmasının ardından partililerle bayramlaştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP İzmir İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement