MHP Kastamonu Milletvekili Adaya Hayati Hamzaoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Kastamonu Milletvekili Adaya Hayati Hamzaoğlu Açıklaması

MHP Kastamonu Milletvekili Adaya Hayati Hamzaoğlu Açıklaması

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerinin Türkiye’nin ikinci kurtuluş savaşı olduğunu söyledi.

02.06.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerinin Türkiye'nin ikinci kurtuluş savaşı olduğunu söyledi.

Hayati Hamzaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İhsangazi, Ağlı ve Kuzyaka köylerini ziyaret ederek, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'de sistemin artık işlemez bir hal aldığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bu seçim, 2. Kurtuluş Savaşıdır. Devletin bekası, milletin refahı sizlerin elinde. Eğer ki Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü korumak, yolsuzluk, hırsızlık, adaletsizlik, haksızlıkların karşısında durmak istiyorsanız, işlemeyen adaleti işletmek, refah düzeyini arttırmak istiyorsanız, oy verin. Oy verin, bizimle yürüyün ki gitsinler" dedi.

"ÖNCE VATAN"

"Bu seçim, kader seçimi, bu seçim, rejim seçimidir" diyen Hamzaoğlu, "Dedelerimizin bize emanet ettiği vatana sahip çıkmak için sandık başına gideceksiniz. Önce vatan demek için sandık başına gideceksiniz. AK Parti iktidarının hizmet ettiği güçlere dur demek için sandık başına gideceksiniz" dedi.

"KÖYLERİ, ÇAĞA YAKIŞIR HALE GETİRECEĞİZ"

Küre'ye bağlı Afşar, Kösreli, Çat Yaylası, Çaybükü Yaylası, Zırmana, Beyalan ve Beşören köylerindeki köylüleri de ziyaret eden Hayati Hamzaoğlu, sorunların çözümü noktasında daha verimli çalışmalar yapabilmek adına köylü kardeşlerinden yetki sözü istedi.

Küre'nin köylerinde büyük ilgi ve samimiyet ile karşılanan Hamzaoğlu, köy yollarında da incelemede bulundu. Hamzaoğlu, "2015 yılında olmamıza rağmen köylerimize en az yağmur yağdığında dahi ulaşım zorlaşıyor. Kış aylarında ise ulaşım tamamen imkansız hale geliyor. Biz elimizden gelen çabayı gösterip, sizin mevcut sorunlarınızın çözümü için gayret sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Üç dönemdir AK Parti'ye gereken yetkinin vatandaşlar tarafından fazlası ile verildiğini belirten Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Küre'nin Milli Park içinde yer alan siz kardeşlerimizin, köylerini çağa yakışır bir köy haline getireceğiz. Sizler benim kardeşimsiniz, ister oy verin ya da vermeyin. Fakat şunu bilin ki, eğer 3 dönemdir olduğu gibi yine yanlış tercihte bulunursanız, bunun en çok sıkıntısını sizler yaşarsınız. Biz her zaman gücümüzün yettiğince sizin yanınızda yer almaya devam edeceğiz" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kastamonu Milletvekili Adaya Hayati Hamzaoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement