MHP'de İstanbul Adaylığı İçin Konuşulan Dalan'dan İlk Açıklama: Siyasetle İşim Bitmiştir - Son Dakika
Güncel

MHP'de İstanbul Adaylığı İçin Konuşulan Dalan'dan İlk Açıklama: Siyasetle İşim Bitmiştir

MHP kaynakları, Bedrettin Dalan'ın İstanbul adayı olarak düşünüldüğünü söyledi. Dalan'dan, "Siyasetle işim bitmiştir, aday olmayacağım." şeklinde cevap geldi.

31.10.2018 12:31  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP kaynakları, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bedrettin Dalan'ı düşündüklerini aktardı. MHP lideri Bahçeli İstanbul adayı konusunda, "İstanbul'da da bir süprizimiz olabilir. Beklemek lazım" demişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Dalan, "Şu an siyasete girmeyi düşünmüyorum. Siyaset benim için bitmiştir. Gelse de kabul etmem. Tekrar aday olmayacağım" dedi.

"ADAY OLARAK DALAN'I DÜŞÜNÜYORUZ"

MHP kaynakları, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bedrettin Dalan'ı düşündüklerini aktardı.

MHP'de İstanbul Adaylığı İçin Konuşulan Dalan'dan İlk Açıklama: Siyasetle İşim Bitmiştir

BEDRETTİN DALAN: SİYASET BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Konuya ilişkin Bedrettin Dalan'dan açıklama geldi. Dalan, "Şu an siyasete girmeyi düşünmüyorum. Siyaset benim için bitmiştir. Tekrar aday olmayacağım" dedi.

BEDRETTİN DALAN, ERDOĞAN'IN İBB BAŞKANI OLDUĞU SEÇİMDE ADAY OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart 1994'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu seçimde Bedrettin Dalan, Doğru Yol Partisinden aday olmuştu. Erdoğan'ın 973 bin 704 oy ile belediye başkanı olduğu seçimde Bedrettin Dalan 597 bin 461 oy topladı.

MHP'de İstanbul Adaylığı İçin Konuşulan Dalan'dan İlk Açıklama: Siyasetle İşim Bitmiştir

BEDRETTİN DALAN KİMDİR?

Bedrettin Dalan 18 Temmuz 1941, Bayburt doğumlu Türk mühendis, siyasetçi ve 1984-1989 arasında İstanbul'un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı, İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi'nin kurucusu.

MHP\'de İstanbul Adaylığı İçin Konuşulan Dalan\'dan İlk Açıklama: Siyasetle İşim Bitmiştir

Son Dakika Güncel MHP'de İstanbul Adaylığı İçin Konuşulan Dalan'dan İlk Açıklama: Siyasetle İşim Bitmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement