MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk: Kütahya'da Artık Birlikte Hareket Edilmeli - Son Dakika
Politika

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk: Kütahya'da Artık Birlikte Hareket Edilmeli

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk: Kütahya\'da Artık Birlikte Hareket Edilmeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Tomruk ile teşkilat üyeleri Vali Ahmet H. Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

14.06.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Tomruk ile teşkilat üyeleri Vali Ahmet H. Nayir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Ahmet H. Nayir'e kabullerinden dolayı teşekkür eden MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tomruk, "Kütahya'mıza hem yatırım hem sanayi noktasında sosyokültürel çalışmalarla ilgili sürekli projeler üreteceğiz. Artık Kütahya'da birlikte hareket edilmeli. Bu durumu tadından yenmeyen bir AŞ haline getirmemiz gerekiyor. Yıkıcı bir muhalefet olma derdimiz yok. Amacımız doğruyu en iyi şekilde uygulamak" dedi.

Kütahya'daki siyasi partilerin uyum içerisinde faaliyetlerini yürüttüklerinin altını çizen Vali Ahmet H. Nayir, "Öncelikle ülkemizin birlik ve beraberliği, rahatı, huzuru, asayişi için sizlere düşen görevler olduğunun farkındayız. 1 yıllık görev sürem içerisinde de Kütahya'mızda da güzel bir birlik beraberlik var. Siyasi partilerimizin birbirini anlayışla karşıladığı, medeniyet ölçüleri içerisinde takdir edilir bir ilişki içerisinde olduklarını gördük. Sürekli valiliğimize destek veren, yardımcı olan bir yapıyı gördük. Kapılarımızı da bütün siyasilerimize olabildiğince açık tuttuk. Sizlerden gelecek teklifleri değerlendirmeleri de biz kıymetlendirmek üzere mutlaka bir ortamda paylaşmayı gerekli gördük. Sizlerin ilimiz hakkındaki düşünceleri kıymetli, bütün siyasilerimizin, vatandaşlarımızın Kütahya ile ilgili fikir geliştirdikleri her husus bizler için kıymetli" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk: Kütahya'da Artık Birlikte Hareket Edilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement