MHP'li Adaydan Seçim Güvenliği Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Adaydan Seçim Güvenliği Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır Milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, bölgede seçim güvenliğinin olmadığı uyarısında bulunarak, yetkililere güvenliği sağlaması çağrısında bulundu.

11.04.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır Milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, bölgede seçim güvenliğinin olmadığı uyarısında bulunarak, yetkililere güvenliği sağlaması çağrısında bulundu.

MHP Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı olan Mehmet Teyar Karakoç, 7 Haziran'da yapılacak seçimleri değerlendirdi. Diyarbakır'da seçim çalışmalarını başlattıklarını dile getiren Karakoç, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte yaşananları bölge halkına anlatmak için sahada olacaklarını söyledi. Karakoç, "7 Haziran'da yapılacak seçimlere katılacak bütün siyasi partilere seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye genelinde MHP listelerinde yer alan aday arkadaşlarımızı da Diyarbakır'da başarılar diliyorum. Bizler, çok önemli bir süreçte aday olduk. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Diyarbakır'da 11 aday arkadaşımızla birlikte bütün gücümüzle sahada olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte Diyarbakır'dan milliyetçi camiaya büyük bir destek oluşacak. Çünkü ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. 13 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi iktidardadır. Bölgemizin sorunlarını halı altına süpürmüş durumdadır. İşsizlik hat safhada, sağlık sorunlarımız mevcut. Halkımızın şuan yaşadığı genel durumu Diyarbakır'ın tamamına anlatmak için üzerimize düşen bütün sorumluğumuzu yerine getireceğiz" dedi.

"TÜRK MİLLETİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK BİR SONUÇ ALACAĞIZ"

MHP'nin uzun dönemdir Diyarbakır'da milletvekili çıkarmadığını hatırlatan Karakoç, bu dönem ise hesapları alt üst edecek bir sonuca ulaşacaklarını kaydetti. Karakoç, "Hakkımızda hayırlı olanı rabbimiz bize nasip etsin. Bizler, vekil olarak doğmadık. MHP uzun dönemden beri Diyarbakır'da milletvekili çıkaramamış. Fakat Güneydoğu'nun çeşitli illerinden milletvekili, belediye başkanlarımız var. Diyarbakır'da bugüne kadar milletvekili çıkarmış değiliz. Bu dönemde Türk milleti görecektir ki, hesapları alt üst edecek, planları bozacak bir sonuç olacağız. Bu konuda hiçbir endişemiz yoktur. Bizler, Türk milletinin yüzünü güldürecek bir sonuç alacağız" diye konuştu.

Karakoç, 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde güvenlik sorunun yaşandığını ifade ederek, kaygıların şu sözlerle aktardı:

"Diyarbakır'da ve güneydoğuda seçim güvenliği, sandık güvenliği, aday güvenliği, seçim bürolarının güvenliği yok. Yetkililerin seçim güvenliği konusunda gerekli tedbirleri almasını umut ediyorum." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Adaydan Seçim Güvenliği Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement