MHP'li Adaylar, Engin Alan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

MHP'li Adaylar, Engin Alan'ı Ziyaret Etti

MHP\'li Adaylar, Engin Alan\'ı Ziyaret Etti

MHP'nin 3 İstanbul milletvekili adayı, partinin 1. Bölge Milletvekili Adayı ve "Balyoz Planı" davasının tutuklu sanıklarından emekli Korgeneral Engin Alan'ı cezaevinde ziyaret etti.

09.06.2011 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne gelen MHP'nin İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Zeycan Güzelsoy, Turgay Özcan ve Emine Saadet Karlıbel, burada "Balyoz Planı" davasından tutuklu bulunan ve bölgelerinden birinci sırada milletvekili adayı olan emekli Korgeneral Engin Alan'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası cezaevi yerleşkesinin önünde basın mensuplarına açıklama yapan Turgay Özcan, Engin Alan'ın haksız olarak cezaevinde tutulduğuna inandıklarını belirterek, "Yargılama sonucunda adalet tecelli edecektir. MHP camiası olarak biz Engin Alan'ın yanındayız. Her türlü desteği kendisine vereceğiz. Kendisine sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

1. Bölge milletvekili adayı Zeycan Güzelsoy da Engin Alan'ın moralinin yüksek olduğunu söyleyerek, "Engin alan içerde bulunduğu tutukluluk sürecini esasında vatan mücadelesinin bir parçası olarak görüyor. Milletimize derin saygı ve sevgilerini iletti" diye konuştu. 1. Bölge milletvekili adayı Emine Saadet Karlıbel Engin Alan'ın ve ailesinin yanında olduklarını belirtti. MHP'li adaylar, açıklamanın ardından araçlarına binerek cezaevinden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Adaylar, Engin Alan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement