MHP'li Adaylardan Seri Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

MHP'li Adaylardan Seri Ziyaretler

MHP\'li Adaylardan Seri Ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Adana'yı yeniden şahlandırmaya talibiz" dedi.

14.02.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Adana'yı yeniden şahlandırmaya talibiz" dedi.

Sözlü, beraberinde MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte, Adana 4. Bölge Eczacılar Odası, Adana Evden Eve Nakliyatçı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Beyaz Evler Mahallesindeki seçim ofisi açılışına katıldı.

Başkan Hüseyin Sözlü, yaptığı konuşmalarda, 3 dönemdir Ceyhan Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek, "Bu seçimin ardından Yüce Allah'ın izni, Adana'da yaşayan değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile vilayet bazında, kurucu belediye başkanı olarak hizmet edeceğim inşallah" dedi.

Adana'nın ağırlaşmış sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için yola çıktığını vurgulayan Sözlü, "Bugün Adana Türkiye'nin 4. büyük ili iken şimdi çok gerilere itilmiş, 17. sıralara düşürülmüştür. Yerel yönetimlerden umduğunu bulamayan Adana, ayrıca siyasi iktidarın hor ve hakir baktığı bir il olmuştur" ifadesini kullandı.

Sözlü şöyle devam etti:

"Nüfusu Adana'nın bir mahallesinden daha az olan illere Adana'dan daha fazla kamu yatırımı yapan zihniyetin temsilcileri bugün çıkmış hükümetin desteğini bir rüşvet olarak pazarlamaya çalışıyor. Türkiye ve bölgenin incisi olan, Cumhuriyeti sırtlamış bir Adana'nın şimdi başkalarının arkasından bakacak, başkalarının yardımına muhtaç hale getirilmesi çok acıdır. Bu gerçeklere rağmen Adanalıya hem zulmedeceksin, hem de saf yerine koyacaksın. Bu kadarı da ayıptır, günahtır. İşte biz, bu kötü gidişi durdurarak Adana'yı yeniden şahlandırmaya talibiz."

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir de, seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmada, MHP Genel Merkezinde yerel yönetimleri ve seçilen MHP'li Belediye Başkanlarını takip eden genel başkan yardımcılığının bulunduğunu, burada halka vaatlerin yerine getirilip getirilmediğinin denetlendiğini belirterek, "Bugüne kadar bu konuda belediyelerimizden tek bir şikayet gelmemiştir. MHP'den seçilen Başkanlarımız tekrar seçilmişlerdir. Adana'da başta Sözlü olmak üzere tüm adaylarımız seçilecek ve bir daha onları bırakmayacaksınız. Bundan eminiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, ayrıca Çukurova Oğuz Boyları Derneği'ni de ziyaret etti.

Dernek başkanı Mehmet Demir, imzaladığı "Türk İsimleri" adlı kitabı Sözlü'ye takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Adaylardan Seri Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement