MHP'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı - Son Dakika
Politika

MHP'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Meclis bahçesinde basın açıklaması yaptığı sırada yağmura yakalandı. Elinde bulunan klasörü siper olarak kullanan Erdem, açıklamalarına devam etti.

18.06.2020 21:58  Güncelleme: 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM'de basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalar yapmak üzere kameraların karşısına geçti. Yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Meclis bahçesinde yapılan basın açıklaması sırasında yağmur başladı.

KLASÖRLE ENGELLEDİ

Açıklamasının ortasında yağmura yakalanan MHP'li vekil, klasörü siper olarak kullandı ve açıklamalarına devam etti. O anlarda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

MHP'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı

"SON TERÖRİST ÖLDÜRÜLÜNCEYE KADAR TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEK"

Açıklamasında, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarının ardından Pençe- Kartal ve Pençe-Kaplan operasyonlarında Türk ordusunun yeni bir destan yazdığını söyleyen Erdem, "Rabb'im kahraman Türk ordusunu muzaffer eylesin" dedi. Erdem, son terörist öldürülünceye, son silah kırılıncaya kadar vatanını, bayrağını, ezanını seven herkesin terörle mücadeleye devam edeceğini bildirdi.

Erdem, sadece terör örgütleriyle değil, tüm uzantılarıyla da mücadelenin süreceğini belirterek, " Afrin'e nasıl Türk bayrağı dikildiyse Allah'ın izniyle Kandil'e de Türk bayrağı dikilecektir." diye konuştu.

MHP'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı

"200 ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI DAHA YAPILACAK"

Engelli vatandaşların toplum hayatının içinde yer bulmalarına kıymet verdiklerini dile getiren Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikli atama hakkının engelli kardeşlerimize verilmesi bizim için çok kıymetli. Özellikle branşlara göre ayrım yapmadan, yine memurluk kadrolarında da engelli kardeşlerimize öncelik tanınması gerektiğini belirtmek istiyoruz. Engelli öğretmenlerimizle ilgili uzun soluklu bir çalışmamız var. 3 bin 500 olan atanamamış engelli öğretmen sayısı bugün 450'ye kadar düştü. Milli Eğitim Bakanlığının çabasıyla birlikte 200 atama daha yapılacak. 250 engelli öğretmen kardeşimiz kaldı. Kalan 250 civarındaki engelli öğretmenimizin atanmasının yapılması konusundaki taleplerimizi tekrar dile getirmek istiyorum."

LGS sınavına girecek öğrencilere zihin açıklığı dileyen Erdem, başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutladı.

MHP'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı
MHP\'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP'li Arzu Erdem, basın açıklaması yaparken yağmura yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:08 Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Adalet Bakanı Yardımcısı Razaman Can'ın katılımıyla Bursa Osmangazi Meydanı'nda gerçekleştirilen Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı. Fuarda, İşyurtları Kurumu tarafından üretilen gıda, tekstil ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can, yaptığı konuşmada tutukluların topluma kazandırılması gerektiğini vurguladı.

  • Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    14:08 Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Bakan Özhaseki, Kayseri için iyi şeyler söyleyeceklerini ve iyi hayaller kuracaklarını belirtti.

  • İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
    14:06 İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

    İzmit Belediyesi'nin 2024 yılı nisan ayı meclisi gerçekleşti. Başkan Hürriyet, birleştirici mesajlar vererek 400 bin İzmitliye hizmet etmek için söz verdi.

  • Irak Başbakanı: Erdoğan'ın Irak ziyareti geçici olmayacak
    14:03 Irak Başbakanı: Erdoğan'ın Irak ziyareti geçici olmayacak

    Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, Atlantik Konseyi'nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine değinerek, ziyaretin geçici olmayacağını belirtti. Sudani ayrıca, Irak topraklarının Türkiye'ye yönelik saldırı için kullanılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Sudani, ABD ziyaretinin amacının Irak ile ABD arasında yeni bir sayfa açmak olduğunu da söyledi.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj
    13:57 Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj

    Alper Gezeravcı, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde yaptığı açıklamalarda, çocuklara ilham kaynağı olmaktan gurur duyduğunu ve Türkiye'nin geleceğinin çocuklarla şekilleneceğini belirtti. Gezeravcı, Atatürk'ün vizyonuyla yürünecek yollara işaret etti ve devletin güçlü iradesiyle hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığını vurguladı.

  • Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi
    13:57 Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi

    Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi Aziziye İlçe Teşkilatı tarafından iş çizmesi hediye edildi. Başkan Akpunar, Aziziye için seferber olacaklarını belirtti.

  • Kars Belediyesi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı
    13:56 Kars Belediyesi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı

    Kars Belediye Meclisi, yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'in başkanlığında yapılan toplantıda, meclis başkanlık divanı ve diğer komisyonların seçimleri yapıldı.


Advertisement