MHP'li Başkan Adayı Bıyık, "Bugüne Kadar Görünmezden Gelindi" - Son Dakika
Politika

MHP'li Başkan Adayı Bıyık, "Bugüne Kadar Görünmezden Gelindi"

MHP\'li Başkan Adayı Bıyık, "Bugüne Kadar Görünmezden Gelindi"

DÜZCE(İHA) – MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık "Gözümüzün önünde olup da görmezden gelinin yer" olarak nitelediği Asar Deresi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

29.03.2019 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE(İHA) – MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık "Gözümüzün önünde olup da görmezden gelinin yer" olarak nitelediği Asar Deresi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Asar Deresinin durumu hakkında eleştirilerde bulunarak hazırlamış olduğu Asar Deresi Projesi hakkında bilgiler verdi. Düzce için çok önemli bir yer olarak niteliği Asar Deresi ile ilgili olarak MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, "Düzce'nin ortasından geçen Asar Deresi verimli kullanıldığında Düzcelilere hem görsel hem de dinlenme yeri açısından büyük değer katacağını düşünüyorum. Bizler seçim çalışmaları kapsamında çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde biz Belediye Başkanlığına da hazırlık yapıyoruz. Bilindiği üzere Asar Deresinin içi Devlet Su İşlerine aittir. Belediye olarak akar sulara müdahale edilmesi pek mümkün olmuyor. Ancak başka iller de örnekleri var. DSİ ve Belediye ortak proje içerisinde yer alarak akarsuların halkın kullanımına açılabiliyor. DSİ İl Müdürlüğünde Asar Deresi ile ilgili projemizi anlattık ve ortak çalışma alanı içerisinde Asar Dersinin Düzcelilerin kullanılmasının mümkün olduğu belirtildi" dedi.

"Yapmak bize nasip olacak"

Asar Deresinin etrafına yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve yeşil alanlar başta olmak üzere çalışmalarının yer aldığı projesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, " Düzce'ye hak ettiği değeri ve hizmeti ulaştırma adına gece gündüz çalışarak yapılabilir projeler ile Düzce'nin geleceğine yön vermeye talibiz. Asar Deresi için hazırlamış projemiz belediye imkanlarıyla yapılabilecek projelerdir. Bu zamana kadar bütün adaylar Asar Deresi için projeler hazırladılar ve seçilen belediye başkanları yapamadılar, Asar Deresi projesini hayata geçirmek bizlere nasip olacak" dedi.

Başkan adayı Bıyık, "Asar Deresi bakımsızlıktan ormana dönmüş. Belediye olarak buralara hakkı ile hizmet gitmediği için sıkıntıyı Düzceliler yaşadı, Düzce yaşadı. Düzce için gereken neyse onu yapmaya talibiz. Düzce için elimizden gelenin fazlasını yapacağım. Düzce için el ele, üretken belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. Asar Deresi projesi bizim dönemimizde hayat bulacak" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Başkan Adayı Bıyık, 'Bugüne Kadar Görünmezden Gelindi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Kırklareli'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi
    14:15 Kırklareli'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi

    Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş ekipleri, Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi Uygulaması kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde servis araçlarının eksiklikleri kontrol edilirken, öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadığı da kontrol edildi. Ayrıca okul çevrelerinde çeşitli denetimler yapıldı ve öğrencilere hediyeler verildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuk ve gençleri korumak için denetimleri sık sık tekrarlayacaklarını belirtti.

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    CHP'nin yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı. Ankette CHP yüzde 35,2 oy oranına sahip olurken, AK Parti ise yüzde 30'un altına düşüp yüzde 29,8 ile ikinci sırada yerini aldı.


Advertisement