MHP'li başkanın "bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı" sözlerine, o şarkıcıdan yanıt: Bayan değil kadın! - Son Dakika
Güncel

MHP'li başkanın "bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı" sözlerine, o şarkıcıdan yanıt: Bayan değil kadın!

Kaynaşlı'nın MHP'li başkanı Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında Ece Seçkin'in sahne almasını eleştirmiş ve "Düzce muhafazakar bir yerdir, yakışmadı" demişti. Şarkıcı Seçkin, Şahin'in sözlerine "Sayın Şahin, bayan değil kadın! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim" diye yanıt verdi.

04.05.2022 21:25  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzcespor 22 yıl aradan sonra 2. Lig'e çıkarak büyük bir başarı elde etti. Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında sahne alan isimlerden biri ise ünlü şarkıcı Ece Seçkin oldu. Seçkin'in konserine Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'den eleştiri geldi.

"DÜZCE MUHAFAZAKAR BİR YER"

Facebook hesabından paylaşımlarda bulunan Şahin, kutlamalar için 'kadın' bir şarkıcının kente gelmesini Düzce'ye ve Düzcespor'a yakıştıramadı. Kadın yerine 'bayan' demeyi tercih eden Şahin, Düzce'nin muhafazakar bir yer olduğunu bu nedenle 'sınırların aşılmaması' gerektiğini yazdı.

MHP'li başkan 'Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı' dedi, konseri hedef alınan Ece Seçkin yanıt verdi

"DÜZCESPOR'A VE DÜZCE'YE YAKIŞMAZ"

Şahin paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Düzcespor'un şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzce'ye yakışmaz. Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama sınırları aşmadan.''

ECE SEÇKİN YANIT VERDİ

Şahin'e yanıt ise şarkıcı Ece Seçkin'den geldi. Resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Seçkin, Şahin'in paylaşımını şaşkınlıkla okuduğunu belirterek; ''Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?'' ifadelerini kullandı.

MHP'li başkan 'Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı' dedi, konseri hedef alınan Ece Seçkin yanıt verdi

''KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ''

Kendisinin ve kadınların şarkı söylemeye devam edeceklerini belirten Seçkin, paylaşımında; ''Siz "kadın, müzik ve konser" üçlemesine "sınırları aşmak" diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin...Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet "sınırlarını aşmak" için şarkılar söylemeye devam edeceğiz! KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ'' ifadelerine yer verdi.

Seçkin ayrıca ''Bu mesleği yapan tüm kadın arkadaşlarımdan #KadınlarıSusturamazsınız tag'ine destek bekliyorum. Müzik susmasın, biz susmayalım. Kalın sağlıcakla'' diye yazdı.

MHP\'li başkanın "bayan şarkıcı Düzce\'ye yakışmadı" sözlerine, o şarkıcıdan yanıt: Bayan değil kadın!

Son Dakika Güncel MHP'li başkanın 'bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı' sözlerine, o şarkıcıdan yanıt: Bayan değil kadın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kenan özkaya: Bazı hanımların bayan takıntısı nedir, Evlenirken nikah memuru eskiden Karı Koca ilan ediyorum derdi. Şimdi Eş deniliyor doğrusuda bu ama Erkeklere bey derken kadınlara neden bayan denilmez miş. 4 10 Yanıtla
  • Necati Kaya: Artık bu tip yobazlardan bıktık. Ummet muhafazakar dediklerinin numunelerini istanbulda bayramda gorduk. Onları duzceye al. Rahat edersin. Kadında gormezsin. Medeni insanda tabii. Onlarla mutlu olursunuz. Artik bu tabirden gına geldi. 7 3 Yanıtla
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.


Advertisement