MHP'li Demir'den 'Afrin' Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP'li Demir'den 'Afrin' Açıklaması

MHP\'li Demir\'den \'Afrin\' Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin bölgesindeki PKK, PYD/YPG ve DEAŞ örgütlerine karşı başlatılan ve büyük bir kararlılıkla devam ettirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda müthiş bir başarı gösterildiğini söyledi.

06.02.2018 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin bölgesindeki PKK, PYD/ YPG ve DEAŞ örgütlerine karşı başlatılan ve büyük bir kararlılıkla devam ettirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda müthiş bir başarı gösterildiğini söyledi.

MHP İl Başkanı Şükrü Demir, Afrin bölgesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, Afrin'in burnumuzun dibinde Türküyle, Arapıyla, Acemiyle, Kürdüyle kardeş bağlarımızın olduğu bir ülkenin toprakları olduğunu belirtti. Afrin'de terör örgütlerinin yuvalandığını ve oraya müdahale edilmesi gerektiğini ifade eden Demir, "Ancak Afrin'de biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak sadece Afrin değil, Suriye'de herhangi bir oluşumun toprak bütünlüğünün parçalanmasına her zaman karşıydık ve oraya müdahale yapılmasını istiyorduk. Nihayetinde bugün geçte olsa Afrin'e bir hareket yapılmakta. Şunu çok net bilsinler ki kimse ümitsizliğe kapılmasın. Bugün Afrin'de Türk ordusu, Türk askeri müthiş bir başarı göstermektedir. Evet biraz geç olacak ama oradaki Kürdün, Türkün, Arapın, Acemin, masum olanların kılına zarar gelmeyecek şekilde Afrin operasyonunu inşallah bitireceğiz. Afrin operasyonunu bitirmekle yıllarca devam eden haçlı, hilalin savaşında yeniden hilalin galip gelmesini sağlamış olacağız, Afrin operasyonunu bitirmekle 12 bin kilometre gelip buralarda doğal zenginliklerin üzerine oturmak isteyen Amerika'sından İngiltere'sine, Fransa'sından İtalya'sına kadar herkesin dersini vermiş olacağız. Biz Ortadoğu'nun bölünüp, parçalanıp yutulmayacağını bütün dünyaya göstermiş olacağız" dedi.

"Afrin'de kullanılan silahların yüzde 80'i yerli ve milli silahlardır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Türkiye'nin kendi silahını, mühimmatını üretemediği' ifadeleri hakkında da konuşan MHP'li Demir, "Afrin'de kullanılan silahların yüzde 80'inin yerli ve milli silahlardır. Osmanlı'dan bugüne kadar bizim silahlar konusunda, makine sanayi, silah sanayi konusundaki gelişmeleri bilmeyen birinin kullanacağı cümledir. Bu bir genel başkana yakışmayan cümledir" diye konuştu.

"CHP; HDP-BDP ve şer güçlerle ittifak halinde olan bir partidir"

CHP'nin HDP-BDP ve şer güçlerle hareket ettiğini kaydeden Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"CHP'nin bir kuyruk acısı olabilir. CHP gerçekten HDP ile BDP ile kısacası şer güçler ile ittifak halinde olan bir partidir. CHP, HDP ağzıyla konuşuyor, Türkiye Komünist Partisi ağzıyla konuşuyor, Amerika'nın ağzıyla konuşuyor, Özgür Suriye Ordusunu terörist etmeye çalışan kişilerin başında kim geliyor? Amerika geliyor, onun taşeronluğunu yapan maalesef HDP'den ziyade bugün CHP'dir. Onun için CHP'nin geleceğinin çok kötü olacağına inanıyorum, CHP'nin bitiyor olduğuna şahit oluyoruz." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Demir'den 'Afrin' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement