MHP'li Ilıkan'dan Haymana yolu için çağrı - Son Dakika
Güncel

MHP'li Ilıkan'dan Haymana yolu için çağrı

MHP\'li Ilıkan\'dan Haymana yolu için çağrı

Ankara'da trafiği en yoğun olduğu ana arterlerden birisi olan Haymana Bulvarı'ndaki trafik sorunu günden güne büyürken, Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan sorunun bir an çözülmesi gerektiğini söyledi.

17.08.2020 10:59  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da trafiği en yoğun olduğu ana arterlerden birisi olan Haymana Bulvarı'ndaki trafik sorunu günden güne büyürken, Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan sorunun bir an çözülmesi gerektiğini söyledi.

Haymana Bulvarı'nda özellikle yaz aylarında hafta sonu yaşanan trafik yoğunluğu artarak devam ederken, korona virüs sürecinde bu sorun artık sürücüler için bir çile haline geldi. Ankara'yı Haymana ilçesine de bağlayan bulvar güzergahına Mogan Park'ın yanı sıra düğün salonları ve hobi bahçeleri de eklenince Haymana Bulvarı'ndaki trafik sorunu iyice gün yüzüne çıktı. Korona virüs sürecinde insanların hafta sonlarını bahçelerinde ve villalarında geçirmek istemesi, Başkentin en büyük sayfiye alanlarından birisi olan Mogan Park'a on binlerce insanın gelmesi, normalleşme süreciyle birlikte düğünlerin başlaması Haymana Yolu'ndaki trafik akışı daha da artırdı.

"Bu çileyi yeni düzenleme bitirir"

Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Haymana Bulvarı'nda sürücülere zor anlar yaşatan trafik sorununa dikkat çekerek problemin bir an önce çözülmesini istedi. Ilıkan, Haymana Bulvarı'nda özellikle hafta sonu akşam saatlerinde adeta bir trafik kaosu yaşandığına ve bu konuda Büyükşehir Belediyesi meclisinde bir önerge verdiklerine de dikkat çeken Ilıkan şu ifadelere yer verdi:

"Gölbaşı Haymana yolu trafiği özellikle yaz aylarında günde on binlerce aracın geçtiği bir güzergah olmaktadır. Trafiğindeki yoğunluk nedeni ile Ankara Konya Karayolu'nu da tıkayacak duruma gelmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu sorunu bir an evvel çözmesi, bu yaraya neşter vurması, bu trafik çilesine son vermesi gerekmektedir. Haymana yolunun bu yoğun araç trafiğini karşılayacak şekilde fiziki uygunluğa ulaştırılması, yol ve trafik düzeninin değiştirilerek rahatlatılması gerekmektedir. " - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'li Ilıkan'dan Haymana yolu için çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement