MHP'li Kalaycı Bahar Şenliğinde - Son Dakika
Yerel

MHP'li Kalaycı Bahar Şenliğinde

MHP\'li Kalaycı Bahar Şenliğinde

7 Haziran Genel seçimlerine 1 hafta kala partiler seçim çalışmalarına devam ediyor.

31.05.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran Genel seçimlerine 1 hafta kala partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek ve partililer 15. Akkise Bahar Şenliği'ni ziyaret etti.

Şenlik ziyaretinde konuşan MHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, Akkiselilerin mert olduğunu belirterek, "Konya'da, Ankara'da her yerde her zaman söylediğim bir söz vardır. Akkise bir markadır. Akkiseliler yiğitliğiyle, dik duruşuyla, çalışkanlığıyla, mertliğiyle herkesin gönlünde yer etmiştir. Değerli konuşmacılarımız hep şairlerimizden şiirler okudular, ben de şunu söyleyeceğim; yine milli şairimiz Mehmet Akif diyor ya, 'Türk eriyiz silsilemiz kahraman, Müslümanız Hakk'a tapan Müslüman.' İşte Akkiseliler de kahramanlığın en güzel örneklerini görebileceğimiz değerli hemşehrilerimdir" şeklinde konuştu.

Milletvekili Kalaycı, belde belediyelerinin kapatılmasının yanlış olduğunu ve bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini söyleyerek, "Bölgemiz başta Akkise olmak üzere Bozkır, Hadim ,Taşkent, Yalıhüyük ilçelerimiz kan kaybediyor. Bırakın kalkınmayı, bırakın gelişmeyi ekonomik gelişmişlik açısından geri gidiyor. Bugün köylerimiz beldelerimiz maalesef boşalıyor. Tamamen ekonomik sebeplerle gençlerimiz doğdukları yerde beldelerinde köylerinde gelir temin edemediği için yurdunu terk etmek zorunda kalıyor. Bunun üzerine birde belde belediyelerinin kapatılmış olması bu işin üzerine tuz biber ekti. Bir Konyalı olarak, bölgenin bir evladı olarak söylüyorum yanlış yapılmıştır, belde belediyeleri kapatılmakla yanlış yapılmıştır, bu yanlıştan dönülmesi lazım" dedi.

Şenlik bitiminden sonra Akören ilçesini ziyaret eden Milletvekili Kalaycı ve beraberindekiler esnafları dolaşarak destek istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Kalaycı Bahar Şenliğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement