MHP'li Muhalifler 'Hayır' Kampanyasını Başlattı 4 - Son Dakika
Güncel

MHP'li Muhalifler 'Hayır' Kampanyasını Başlattı 4

MHP\'li Muhalifler \'Hayır\' Kampanyasını Başlattı 4

MHP'li muhalifler, referandumda 'hayır' kampanyasını Ankara'da başlattı.

18.02.2017 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li muhalifler, referandumda 'hayır' kampanyasını Ankara'da başlattı.

MHP'li muhalifler, eski ve yeni milletvekilleri ile eski ülkü ocakları başkanlarından oluşan 'Hayır Platformu' referandumda 'hayır' kampanyasını bugün Ankara'da Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde başladı. 'Türk Milliyetçileri Hayır Diyor' buluşmasına gelen partililer davul-zurna ile karşılandı. Toplantıya katılan aranarak içeri alındı. Hem toplantı salonu dışında hem içinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. 'Tanrı Türk'ü korusun', 'Tek adama hayır', 'Ülküm, ülkem için hayır' yazılı afişlerin yer aldığı toplantıda 'Çırpınırdı Karadeniz' ezgileri eşliğinde Türk Bayrakları dalgalandı. Kadın partililerin ellerine kına yaktığı görülürken program öncesinde de salonda kına dağıtıldı, halk müziği sanatçıları konser verdi. Muhalifler Sadi Somuncuoğlu, Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan, İsmail Ok sunucunun anonsu sonrası alkışlar eşliğinde salona geldi. Meral Akşener salona girerken dışarıda yoğun ilgiyle karşılandı. 'Başbakan Akşener' sloganları üzerine Akşener ve yanındakiler 'hayır hayır slogan atmıyoruz' diyerek slogan atılmasını istemedi. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Alparslan Türkeş'in askerleriyiz', 'Vur vur inlesin Bahçeli dinlesin' sloganları sonrasında, Alparslan Türkeş'in, gençleri selamladığı görüntü sinevizyondan yayınlandı, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve andımız okundu.

Toplantıya MHP'li eski milletvekili Engin Alan'ın da katıldığı anonsu yapıldı. Çözüm sürecinde Habur Sınır Kapısında karşılanan PKK'lıların görüntüleri gösterilince salondakiler yuhaladı. Referandumda 'hayır' diyecek olanlara sosyal medyada mesaj yayınlayan Sedat Peker'e, sosyal medyadan sert bir şekilde cevap veren sol eline Türk Bayraklı kına yakan, şehit annesi 'Pakize Ana' da toplantıya katıldı. Ayrıca şehit yakınlarının, cenaze törenlerindeki tepki haberlerinin videoları da sinevizyondan gösterildi. Toplantı saat 13.00 sıralarında başlarken, salon çevresinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Toplantı sürüyor. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Muhalifler 'Hayır' Kampanyasını Başlattı 4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı
    16:18 Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde yapılan çalışmalar sonucunda Ordu'da inşa edilen Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi, geçen yıl nisanda ziyarete açıldı. Gemi ve müze, bir yılda 350 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.


Advertisement