MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz - Son Dakika
Güncel

MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz

MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve beraberindekiler, Adana Askerlik Daire Başkanı Personel Albay Faruk Erdem'e gerçekleştirdikleri ziyarette Barış Pınarı Harekatı'nda görev almak istediklerini belirten dilekçe sundular.

15.10.2019 11:21  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve beraberindekiler, Adana Askerlik Daire Başkanı Personel Albay Faruk'u ziyaret etti. MHP'li heyet ziyaret sırasında Başkan Albay Faruk Erdem'e Barış Pınarı Harekatı'nda görev almak istediklerini belirten dilekçe sundu.

MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ, Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alyaprak ve ilçe divanı üyeleri; Adana Askerlik Daire Başkanı Personel Albay Faruk Erdem'i ziyaret etti. Öztuğ ve beraberindeki heyet Albay Erdem'e Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan ederek, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiklerini dile getirdiler. Ziyaret sırasında MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Albay Erdem'e bir dilekçe sunarak, askere alınıp harekata katılma taleplerini iletti.

Adana Askerlik Dairesi Başkanı Personel Albay Erdem de ziyaretten memnuniyet duyduğunu, her Türk ferdinin vatan-millet ve bayrak sevdasının tartışılmaz olduğunu belirterek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin üstün görev anlayışı ve fedakarlığıyla bilindiğini, kimsenin tek bir karış toprağında gözümüzün olmadığını, terör koridorunun parçalanıp, güvenli bölge oluşturulduktan sonra o bölgeyi gerçek sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.

MHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI ÖZTUĞ: BARIŞ PINARI HAREKATIMIZDA YER ALMAK İSTYORUZ

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ yaptığı açıklamada, "Bizler aşağıda açık adres ve kimlik bilgileri yazılı vatan evlatları; sadece vatandaşlık bağı değil gönül bağı ile devletine bağlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Devletimizin bekası, halkımızın selameti, vatanımızın dirlik ve düzeni, milletimizin istikbal ve istiklali şiarımızdır. Dünyanın neresinde olursa olsun görev yapan askerlerimiz gururumuzdur. Akif'in, 'Tek dişi kalmış canavar' olarak nitelendirdiği, kendine medeniyet diyen, gittiği yere zulüm ve kan götüren ülkelerin medeniyetsizliklerine inat; gittiği her yere medeniyet ve barış götüren askere sahip yüce Türk milletinin mensubu olarak bizler de Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bir neferi olarak; Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement