MHP'li Par'dan Birlik Beraberlik Mesajı - Son Dakika
Politika

MHP'li Par'dan Birlik Beraberlik Mesajı

MHP\'li Par\'dan Birlik Beraberlik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Suat Par, İhlas Haber Ajansı Balıkesir Temsilciliği’ni ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

26.07.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Suat Par, İhlas Haber Ajansı Balıkesir Temsilciliği'ni ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Par, lidere ve parti ruhuna uygun olan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, başkan yardımcıları Süleyman Pehlivan, Muammer Özel, Sedat Zerengil ve Nevzat Özcan ile birlikte İhlas Haber Ajansı Balıkesir İl Bürosunu ziyaret ederek, İHA muhabirlerinin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. MHP İl Başkanı Par, yönetime seçilir seçilmez yönetim kurulunun görev dağılımı yaptığını ve 2019 seçimlerine hazırlandıklarını belirterek, "MHP'de aksayan yerleri belirleyerek, bunların nasıl önleyebiliriz bu yönde çalışmalar yapacağız. Bizim siyasi görüşümüz yalan üzerine kurulu değil, halka doğru söyleyerek yapılabilir projeler üretmek. Geçen hafta içersin de spekülatif haberler basında yer aldı. Dışarıdan talimat aldığını düşündüğümüz guruplar tarafından bunların servis edildiğini düşünüyoruz. Doğrusunu bilgi niteliğinde olsa 'o' olay hakkında sizlere doğru ne ise söyleriz. MHP olarak parti gözetimi yapmadan tüm vatandaşlarımız ile Balıkesirlilik ruhunu yakalamak istiyoruz. MHP'ye Balıkesir'de yeni katılımlar bekliyoruz. Liderine, parti ruhuna uygun herkese kapımız açık. Hedefimiz 2019 seçimleri. Yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı merkez ve ilçelerde yapıyoruz. MHP olarak il ve ilçelerin ihtiyaçlarını bilen, projeleri olan sevilen adaylar ile tüm belediyelere talibiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement