MHP'li Parsak'ın Alparslan Türkeş'in Ölümünün 19. Yılı Mesajı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Parsak'ın Alparslan Türkeş'in Ölümünün 19. Yılı Mesajı

MHP\'li Parsak\'ın Alparslan Türkeş\'in Ölümünün 19. Yılı Mesajı

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölümünün 19. yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

03.04.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ölümünün 19. yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Türkeş'in büyük bir dava ve fikir adamı olduğuna dikkat çeken Parsak, "80 yıllık ömrünü kutlu Türk Milletine adayan Başbuğ'un fikirlerimizi bizleri aydınlatmıştır. Gösterdiği yoldan asla sapmadan Kızılelma yürüyüşümüz sürecektir" ifadelerini kullandı. Parsak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu Türkeş'in yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini ve Türkeş'in ömrü boyunca hak davasından asla ayrılmadığına dikkat çekerek, şöyle devam etti:

"Doğduğu andan öldüğü ana kadar hayatının her anı Türklük mücadelesi ile geçen, Türk Dünyası'nın efsanevi lideri Başbuğ Türkeştir. Ülkücülük hak davasının bayraktarı ve partimizin kurucusu, büyük Türk Milliyetçisi, devlet ve siyaset adamı Başbuğ Alpaslan Türkeş beyi, vefatının 19. yıl dönümünde, rahmet, saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin en kritik anlarındaki ileri görüşlülüğü, mücadele azmi, kararlılığı ve fedakarlığı ile vatanseverliğin, doğruluğun, dürüstlüğün ve siyasette namusun sembol ismi olan Başbuğ Alpaslan Türkeş'in fikir, yaklaşım ve öngörüleri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize ilham verici ve yol gösterici olacaktır. Fikirlerinin temsilcileri olarak omuzlarımızdaki yükün farkındayız ve bize bıraktığı mirası lekelemeden omuzlarımızda taşıyarak en yükseklere çıkaracağımıza ve gelecek nesillere aktaracağımıza söz veriyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Parsak'ın Alparslan Türkeş'in Ölümünün 19. Yılı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement