MHP'li Türkkan: 'Özerklik Verelim Bize Bağlı Kalın' Atmosferi Var - Son Dakika
Güncel

MHP'li Türkkan: 'Özerklik Verelim Bize Bağlı Kalın' Atmosferi Var

MHP\'li Türkkan: \'Özerklik Verelim Bize Bağlı Kalın\' Atmosferi Var

Mhp Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 'çözüm süreci' ile hükümetin yürüttüğü politikayı eleştirerek, "Hükümet, 2015 genel seçimlerine yönelik HDP'nin gönlünü hoş tutuyor.

16.11.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 'çözüm süreci' ile hükümetin yürüttüğü politikayı eleştirerek, " Hükümet, 2015 genel seçimlerine yönelik HDP'nin gönlünü hoş tutuyor. 'Özerklik verelim bize bağlı kalın' şeklinde atmosfer var" dedi. Türkkan, Öcalan'ın serbest bırakılması için çalışma ve hazırlıklar yapıldığını ileri sürdü.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde parti teşkilatını ziyaret etti, burada partililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Türkkan ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkkan, 'çözüm süreci' ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet'i eleştirdi. Türkkan, "Cumhurbaşkanının zaman zaman HDP'lilere yüklenmesine bakmayın. Laf olsun torba dolsun yönünde bir hareket. Danışıklı dövüş sürüyor. 2015 genel seçimlerine yönelik gönüllerini hoş tutuyorlar. 'Özerklik verelim bize bağlı kalın' şeklinde atmosfer var" dedi. Türkkan, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması için çalışma ve hazırlıklar yapıldığını ileri sürdü.

Lütfü Türkkan, ekonomik krizin kapıda olduğunu iddia etti.

Son günlerde yeniden gündeme gelen 'bedelli askerlik' tartışmalarına da değinen MHP'li Türkkan, "AKP'liler bedelli askerlik bekleyenlerin ağzına zaman zaman bir parmak bal çalıyor. Daha sonra 'bedelli askerlik var' da demiyorlar 'yok' da demiyorlar. Bana göre bedelli askerlik olmasın. Parası olan bedelli yapıp, dar gelirli vatandaşlarımızın evlatları silah altına alınmasın. Benim oğlum bedelli askerlik yapmayacak" dedi. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Türkkan: 'Özerklik Verelim Bize Bağlı Kalın' Atmosferi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement