MHP'lilerin Tekkiraz Ziyareti - Son Dakika
Yerel

MHP'lilerin Tekkiraz Ziyareti

MHP\'lilerin Tekkiraz Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ordu İl Teşkilatı, Ordu'nun büyükşehir olması ile birlikte belediyesi kapanacak olan Tekkiraz'ı ziyaret etti.

05.04.2013 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ordu İl Teşkilatı, Ordu'nun büyükşehir olması ile birlikte belediyesi kapanacak olan Tekkiraz'ı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt, Ünye İlçe Başkanı Nedim Can ve partililer Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz'ı ziyaret etikten sonra, Tekkiraz Meydanı'nda halka hitap ettiler. Tekkiraz ziyaretinde vatandaşlara hitap eden MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim derdimiz büyükşehir olmasın değil. Biz elbette şehirlerin büyümesi ve gelişmesini istiyoruz. Biz büyükşehir olmaktan sıkıntılı değiliz. Ancak büyükşehir olurken bugün Tekkiraz beldesini, İnkur beldesini, Pelitliyatak beldesini, Hanyanı beldesini ve Erenyurt beldesini bu zaman kadar beklemiş bu yörenin insanına hizmet etmiş her türlü ticari anlamda katma değer ve sosyal gelişimine katkı sağlamış insanlara sordunuz damı kapattınız" dedi.

MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt ise, "Bundan 10 yıl önce Tekkiraz Meydanı'nda cıvıl cıvıl insan kaynıyordu. Tekkiraz Meydanı'nda sokakta yürümek imkansızdı ama bugün görüyoruz ki Tekkiraz maalesef kaderine terk edilmiş, ıssız bir şehre dönüşmüş" diye konuştu.

Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz da açıklamalarda bulunarak, "Sizi bugünlerde Tekkiraz'da görmek hakikatken bize güç veriyor, cesaret veriyor, moral veriyor. Basında da görüldüğü gibi gündemde Ordu'nun büyükşehir olmasıyla ilgili sevinenler üzülenler var. Sevinenleri görmedik biz. Kimse bu işten mutlu değil ama bir şekilde bu iş oldu" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'lilerin Tekkiraz Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement