MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Politika

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak Afyonkarahisar'da

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak Afyonkarahisar\'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, Afyonkarahisar'da basın mensupları ile bir araya geldiği iftar yemeğinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 23 Ağustos'ta Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilecek olan 'Kaymak...

15.07.2013 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, Afyonkarahisar'da basın mensupları ile bir araya geldiği iftar yemeğinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 23 Ağustos'ta Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilecek olan 'Kaymak Festivali'ne katılacağını söyledi.

Afyonkarahisar Çakmak Marble Otel'de düzenlene iftar yemeğine Mehmet Parsak'ın yanı sıra partililer ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinin ardından ülke ve yerel siyaset adına değerlendirmelerde bulunan Parsak, Türkiye'nin son günlerde zor bir süreçten geçtiğini kaydederek, ülkenin düzlüğe çıkmasının birlik ve beraberlik ile mümkün olabileceğini dile getirdi.

Konuşmasında önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan yerel seçimler konusuna da değinen Parsak, Afyonkarahisar merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerinde yürütecekleri çalışmalar ile başarıyı yakalayacaklarına inançlarının tam olduğunu da söyledi. Afyonkarahisar'ın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, "Seçimlerde Afyon'u almak istiyoruz" dedi.

Konuşmasının sonunda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 23 Ağustos'ta Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilecek 'Kaymak Festivali'ne katılacağını belirten Parsak, "Afyonkarahisar'ın genel başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağına inanıyorum" dedi.

Program sonunda ise, Mehmet Parsak'ın basın mensupları sohbet etmeyi de ihmal etmedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Parsak Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement