MHP Milletvekili Adayı Sümer Oral ve Kadir Daş Selendi'de - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Sümer Oral ve Kadir Daş Selendi'de

MHP Manisa Milletvekili adayı, Sümer Oral ve 4. sıra milletvekili adayı Alaşehir eski belediye başkanlarından Kadir Daş, Manisa'nın Selendi ilçesinde incelemelerde bulundu.

13.05.2011 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı, Maliye ve Gümrük eski bakanlarından Sümer Oral ve 4. sıra milletvekili adayı Alaşehir eski belediye başkanlarından Kadir Daş, Manisa'nın Selendi ilçesinde incelemelerde bulundu. Sümer Oral, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türk çiftçisinin büyük bir sıkıntı içerisinde olduğunu, Avrupa'nın en pahalı mazotunu kullandığını söyledi. Yüksek mazot fiyatları nedeniyle üretim fiyatlarının arttığını, çiftçinin mallarını tarlalarda bırakmak zorunda kaldığını belirten Sümer Oral, şunları söyledi:

"Bu da ülke ekonomisine yansımakta, çiftçilerin durumu bu haldeyken, esnafımızın durumu da iyi olması beklenemez, esnafımızın da kan ağlamakta. Son yılların en güç dönemini yaşayan esnaflarımız ve çiftçilerimizin bu durumuna seyirci kalamayız. MHP'nin en çok önemsediği olaylardan biriside mazotta KDV ve ÖTV'yi vergi dışında tutmaktır, yani mazotun ucuzlatılmasıdır. Mazotun ucuzlaması ile çiftçimiz rahat bir nefes alacak ve ektiği ürünün karşılığını da alacaktır. Yapılmakta olan gıda yardımı ve nakit yardımlar artırılacaktır. Çiftçilerimiz eski günlerine kavuşması için ne gerekiyorsa yapılacaktır. "

Manisa Milletvekili Adayı Kadir Daş ise Türkiye'nin kalkınmasının yolunun tarımdan geçtiğini söyledi. AK Parti hükümetinin çiftçileri zor durumda bıraktığını, hayvancılığı yok ettiğini belirten Daş, "Türkiye'de tarım ve tarım sanayi yerle bir edilmiştir" dedi. Milletvekili adayları Selendi'nin köylerini de ziyaret ettiler.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Sümer Oral ve Kadir Daş Selendi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement