MHP Nevşehir Milletvekili Varol Ürgüp İlçesine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

MHP Nevşehir Milletvekili Varol Ürgüp İlçesine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

MHP Nevşehir Milletvekili Varol Ürgüp İlçesine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol MHP Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

11.06.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol MHP Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, MHP Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol burada kendisine destek veren partililere ve Ürgüp halkına teşekkür etti. Varol, " 7 Haziran Pazar günü yapılan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde biliyorum ki gecenizi gündüzünüze katarak çalıştınız. Seçimlerde fedakarca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ben Nevşehir'in sorunlarını, ilçelerimizin sorunlarını ve çözümlerini takip edeceğimden kimsenin bir şüphesi bulunmasın. Bizlere destek verdiğiniz için teşekkürler Ürgüp" diye konuştu.

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'da 13 yıl aradan sonra Nevşehir'den bir milletvekili kazanmış olduğumuz için son derece mutluyuz dedi. Taşçı, " 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak hep birlikte çalıştık. Gönül isterdi ki üç milletvekilini de kazanmak. Ama nasip bu şekilde oldu. Ürgüp halkımıza 7 Haziran seçimlerinde bizimle yürüdükleri için teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ise ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili Mehmet Varol'a, İl Başkanı Göksel Taşçı'ya ve partililere teşekkür etti. MHP Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol'a ise yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Nevşehir Milletvekili Varol Ürgüp İlçesine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement