MHP'nin Adayları Basına Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Adayları Basına Tanıtıldı

MHP\'nin Adayları Basına Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı Milletvekili adaylarını görücüye çıkardı.

15.04.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı Milletvekili adaylarını görücüye çıkardı. 7 Haziran Genel seçimlerinde milletvekilliği için yarışacak 6 isim düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Toplantıya Milletvekili adayları Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat ve partililer katılırken 4'üncü sıra da yer alan aday Dr. Übeyt Akçin'in ise özel işlerinden dolayı toplantıya katılamadığı belirtildi.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, 7 Haziran 2015 Genel seçiminin Türk Devletinin kaderini etkileyecek bir seçim olacağını belirtti.

Yaklaşık 13 yıldır AKP tek başına iktidarda diyen Erdem, "Gerek Türkiye genelinde gerek Malatya'mız da yapmış oldukları hizmetler ortada. Malatya AKP'ye büyük bir teveccüh göstererek yüzde 60'ın üzerinde oy vermiştir. Ancak Malatya verilen bu oya karşılık gereken hizmeti alamamıştır" dedi.

Konuşmaların ardından aday tanıtımına geçilirken, 6 adayın ilk 4 sırasındaki isminin Malatya'da kendi mesleklerini icra ettikleri, iki ismin ise Ankara'da bürokrat olarak görev yaptığı Erdem tarafından vurgulandı.

Konuşmaların ardından adaylar kendilerini basına tanıttı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Adayları Basına Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement