MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

MHP'nin Meclis'e sunduğu af teklifi kabul edildiği takdirde uyuşturucu ticareti suçundan haklarında hapis istemi olan Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren cezaevine girmeyecek. Yazar Emrah Serbes de 1 yıl sonra tahliye olacak.

25.09.2018 11:59  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifinde detaylar belli oldu. Kanun teklifinin yasalaşması halinde de ilk etapta 162 bin 989 mahkum tahliye edilecek. Kanun teklifi ile uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca da cezaevine girmekten kurtulacak.

ÇAĞATAY ULUSOY, GİZEM KARACA VE CENK EREN HAPSE GİRMEKTEN KURTULACAK

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre, yine kanun teklifi ile uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca da cezaevine girmekten kurtulacak. Aynı davada 6 yıl 3 ay hapse çarptırılan şarkıcı Cenk Eren de infaz yasasına göre cezasının yatarı 4 yıl 2 ay olduğu için bu teklifin kabul edilmesi halinde cezaevine girmeyecek. Teklifte cezasından indirim alabilecek suçlular kapsamında uyuşturucu ticaretiyle uğraşan 50 bin 386 bulunuyor. MHP, indirimden yararlanacakların çocuk yaştaki 'torbacı' denilen kişiler olduğunu ve onların sorunlarına dikkat çekmek için teklife dahil edildiğini savunuyor.

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

EMRAH SERBES'TE AF'TAN YARARLANACAK

Aydın yolunda, otomobillerine arkadan çarptığı Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün (51) ile kızı Zeynep Özçelik'in (16) ölümüne neden olan ve 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edilen, 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes, MHP'nin meclise sunduğu 5 yıllık indirimi kapsayan af teklifinin kabul edilmesi durumunda 1 yıl sonra denetimli serbestlikle tahliye olacak.

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

ORMAN KANUNU'NA VE ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENECEK SUÇLAR KAPSAM DIŞI

MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifinde detaylar belli oldu. Kanun teklifinin yasalaşması halinde de ilk etapta 162 bin 989 mahkum tahliye edilecek. Teklife göre, 'Cinsel saldırı, soykırım, kasten öldürme, çocuk istismarı" gibi konuların yanı sıra, devlete, hükümete, milli savunmaya, Orman Kanunu'na ve Atatürk aleyhine işlenen suçlar kapsam dışı bırakıldı.

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek
MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek
MHP\'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek
Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • SDS: AF OLMASIN NE AFI AFI KİM DESEKLERSE OY YOK ONA 18 2 Yanıtla
  • XX: İNŞALLAH ÇIKMAZ AFF ÇÜNKÜ CEZAEVİNDEKİLERİN ÇOĞUNUN PSİKOLOJİSİ BOZUK TEDAVİ ETMEDEN PİMİ ÇEKİLMEMİŞ BOMBA GİBİ ORTAYA ATILMALARI ÇOK TEHLİKELİ DEVLET ÖNCE TEDAVİ ETSİN BUNLARI 13 1 Yanıtla Sana bela okumuyorum : Ama Allah senide veya çok yakınını ceza evine girerse anlarsın hakimlerin nasıl bedava ceza verdiklerini 0 0
  • bence af olmasın: KENDİ AİLENİZDEN BİRİNE ŞU AŞAĞIDAKİLERİ YAPSALAR AFFEDECEKSİNİZ HA, Babanız o kadar çalıştı bir birikim yaptı küt hırsız girdi çaldı gitti, bu hırsıza af olsun ha Kardeşinizi, alkol alan direksiyona geçen adamın biri parça pincik etti asfalta yapıştırdı öldürdü , buna af çıksın ha, Kız kardeşinize,karınıza ,Sevgilinize Yolda Biri laf attı sizde gidip bıçaklandınız öldünüz sizin katilinize Af çıksın ha Eğer hala Af diyen varsa ben hiçbirşey demiyorum. 10 3 Yanıtla
  • Mummer ERDOĞAN: AF yasasını kapat İDAM yasası hazılayın herkez bir suç işlemişse cezasını ya bu dünyada yada ahirette çekecek kaçış yok 8 4 Yanıtla
  • bence af olmasın: toplumun huzuru için affın olmaması gerekiyor.zaten insanlar ekonomik krizden gergin,hapishane sıkıntılı insanların yeri ,ben idama evet,affa hayır diyorum.o sıkıntılı insanlar bu toplumun huzurunu bozar 9 3 Yanıtla Serkan : İndirim az af bile gelse olur O fetocu hainler yok hükmünde 0 0
  • asgari ücretli: sırf kapasite doldu diye afmı çıkarılır mantıklı olun..yenilerini yapacaksınız 10 1 Yanıtla
  • Kesinlikle Af olmamalı: suçu işlemişler cezası ne ise çeksinler biz idam gelsin diye bakıyoruz bunlar af diyor.Sizin ananın babanız aileniz yokmu.Bakın mahallede dışarıda gece önünüze işsiz sopsuz adamın teki çıkar para ister vurur öldürür yada yaralar sizi ,yada kardeşinizi ,babanızda olabilir böyle şahıslara af mı gelsin diyeceksiniz ha ,neyin affı cezalar Hafif bile millette Saygı denen bişey kalmadı kimsenin hiçbirşeyden çekinceside kalmadı 1ay yatar cıkarım diyor varmı böyle birşey 9 2 Yanıtla
  • .: OY TOPLAMAK İÇİN YAPAMAYACAĞIMIZ YOK MAŞALLAH SİYASET MİYASET HİKAYE YETERKİ BİR KOLTUĞUM ALTIMDA EMİR YAĞDIRACAĞIM KİŞİLER OLSUN BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement