MHP'nin Sinop Yıldızeli Belediye Başkan Adayı Ozan Ercan Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP'nin Sinop Yıldızeli Belediye Başkan Adayı Ozan Ercan Kimdir?

MHP\'nin Sinop Yıldızeli Belediye Başkan Adayı Ozan Ercan Kimdir?

MHP'den 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sinop Yıldızeli Belediye Başkan adayı olan Ozan Ercan kimdir? kaç yaşındadır? Nerelidir?

07.01.2019 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin Sinop Yıldızeli Belediye Başkan adayı Ozan Ercan oldu. Peki, MHP'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sinop Yıldızeli Belediye Başkan adayı olan Ozan Ercan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

OZAN ERCAN KİMDİR?

Ozan Ercan, 01.01.1972'de Ankara'da doğdu. Babasının asker oluşu nedeni ile üniversite öncesi eğitimini Türkiye'nin değişik yerlerinde tamamladı. Sırası ile, İlkokulu Van, Gölcük (Kocaeli), Beşiktaş (İstanbul)'da, Ortaokulu Gökçeada (Çanakkale), Midyat (Mardin) 'de, Liseyi Doğubayazıt (Ağrı) , Hatay'da okudu.

AİLEVİ NEDENLERLE DOKTORASINI TAMAMLAYAMADI

1988 yılında liseden mezun olduktan sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde 4 yıl lisans, 2 yıl yüksek lisans eğitimi aldı. Daha sonra aynı üniversitede doktora öğrenciliğini sürdürürken ailevi nedenlerle doktorasını tamamlayamadı.

BİRÇOK GÖREVDE YER ALDI

Bu dönemde Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde 6 yıl araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Metalurji ve Malzeme Yüksek Mühendisi olarak üniversiteden ayrılarak 1998-1999 yılları arasında Mercedes Benz Türk A.Ş. Davutpaşa (İstanbul) Otobüs Fabrikası ARGE'de Ürün Geliştirme Mühendisi, 2002-2007 yılları arasında Ford Otosan A.Ş. Gölcük (Kocaeli) Fabrikasında İmalat Mühendisliğinde Pres Proses Mühendisi, 2007-2010 yılları arasında Karsan A.Ş. Bursa Fabrikasında Kalıp , Pres ve Gövde İmalat Mühendisliği Sorumlusu, 2010-2012 yılları arasında Tırsan A.Ş Adapazarı Fabrikası ARGE'sinde Ürün Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Petrol İstasyonu işletmecisi olan Ozan Ercan, evli ve ikiz kız çocuk babasıdır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Ozan Ercan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP Sivas Yıldızeli Belediye Başkan Adayı oldu.

Son Dakika Politika MHP'nin Sinop Yıldızeli Belediye Başkan Adayı Ozan Ercan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement