MHP Tosya'da Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

MHP Tosya'da Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

MHP Tosya\'da Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

MHP Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Emin Çınar, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez ile partililer Tosya’da seçim çalışmalarına devam etti.

03.05.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Emin Çınar, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez ile partililer Tosya'da seçim çalışmalarına devam etti.

Kastamonu halkına en iyi hizmeti alabilmek için oy istediklerini söyleyen MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve Milletvekili adayı Hayati Hamzaoğlu ilk önce yangın faciası yaşayan Ekincik köyünü ziyaret etti. Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Emin Çınar yangında mağdur olan çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. 7 Haziran seçimlerinin öneminin altını çizen Emin Çınar "Allah nasip ederse, 7 Haziran'da da yapacak tek bir şey kaldı. Türkiye'yi bölmek isteyenlere, milli değerlerimizi üniter devlet yapımızı yıkmak isteyenlere, sesimizi Tosya'dan, Kastamonu'ya ve tüm Türkiye'ye duyurmuş olacağız" dedi.

Ekincik köyünden ayrılan partililer daha sonra Tosya Hayvan Pazarını ziyaret ederek burada ticaret yapan büyükbaş hayvan tacirleri ile sohbet etti. Türkiye'nin tarım ve hayvancılık alanında ki sıkıntılarını dinleyen Emin Çınar iktidara geldikleri zaman bu sıkıntılara ivedi olarak çözüm bulacaklarını söyledi. Emin Çınar ve Hayati Hamzaoğlu ziyaretlerine Tosya Metal Sanayi Sitesinde devam ederek vatandaşların dertlerini dinledi ve 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Tosya'da Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement